Co jste dneska bastlili?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeste pred mlynkem mela byt linka s pohanenymi nastroji a je z toho kapesni masokombinat
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
Ahoj Josefe, to není pro mě, já přece dávám frekvenčák všude

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Dám to sem, když tak to přesuňte na vhodnější místo.
Hračkárna pro velké kluky. všude samé OBI a podobné hobby, ale na nás nikdo nemyslí...tady se dá koupit vše pro stavbu nejen CNC a to pod jednou střechou
https://www.youtube.com/watch?v=_ziP_4pouN8
Hračkárna pro velké kluky. všude samé OBI a podobné hobby, ale na nás nikdo nemyslí...tady se dá koupit vše pro stavbu nejen CNC a to pod jednou střechou

https://www.youtube.com/watch?v=_ziP_4pouN8
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Člověče, mám dojem, že to je jeden z důvodů proč nám musí ujet vlak. Já mám třeba děsný problém vymyslet něco zvody. Potřebuju si každý díl osahat a promyslet co a jak. Dycky nešťastně čumím do katalogu a nevím co si vybrat. A určitě v tom nejsem sám.Hračkárna pro velké kluky
Životní úroveň v Asii roste, umíš si představit ty chytré děcka (Čína nezavedla inkluzi) jak s pár prachama vyrážejí na nákupy do takového obchodu? To se ti roboti a stroje jenom pohrnou. A my tu budem sedět, a vymýšlet co si objednat z Ali. A pak přemítat, jestli nám to nějaký poje..aný celník vůbec vydá. Vsme v pr...
Připrav se, hrajem...
https://www.youtube.com/watch?v=HzjNAnEfvxc
https://www.youtube.com/watch?v=HzjNAnEfvxc
Ámen…

FA3V_V20_CZ1337G_Pilous ARG130_Kowax GeniMig 250LCD_Orlík 2JSK75
Tak neviem tie deti co skladali to cnc co tu mam velmi chytre neboli ked vzdialenost medzi drziakom gulickovej matky a Z dohnali podlozkami a matickami, akurat sa sekli tak o 0,5mm, tak ze akosi to islo z tuha a z zvukovym efektom. Asi v tej skole prepadli.....
Takovych je napr. v Shanghaji hned nekolik. Tak velkych, ze to clovek za den nema sanci ani projit.
A taky je tam hned vedle jednoho takoveho trziste velky, asi sestipatrovy barak, venovany jen obchodum s nitema na siti. Ne galanterie, ale jenom nite

TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Jenže takové obchody se v našich podmínkách (málo potencionálních zákazníků) nemohou uživit. Jen se podívejte, kolik zůstalo třeba prodejců elektronických součástek. My tu chválabohu jednoho ještě máme a má dosti široký sortiment.
No ber to stejne, ze laikovi ve strojarine se zda, ze tech frez (nastroju) nebo VBD je nesmyslne mnoho ...
Zena jako hobby sije (ma X stroju - normalni sici a pak ty xxx-locky ... a asi to nema konec ...

To je puvodne soucastkovych a naradovych organizeru, ve kterych se vali nite, vyrabel jsem ji nekolik takovych tech drzaku na zed, kde jsou spulky jen nastrcene - obdoba tech drzaku na frezy, vrtaky apod

Tak se tomu obchodaku nedivim ... zvlast kdyz se tam sejdou vsichni (a mozna ne jen mistni) vyrobci se vsemi typy, modifikacemi, barvami, tloustkami ....
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Vsak jo, verim ze i v nitich se ta komplexita skryva, jen mi to proste prislo vtipne. Ale uz se nedivim nicemu - v Ansanu (cast metropolitni oblasti Soulu) driv bylo prozmenu obri trziste specializovane ciste na loziska.
Jinak teda v jihovychodni a vychodni Cine se v tech velkych pobreznich mestech (Shenzen, Shanghai,...) mimo jine skryvaji i giganticke a pritom "tajne" sklady padelku elektroniky, hodinek, hadru apod. Casto i jen par desitek metru od bulvaru je nejaky sklad koncipovany jako nekolikapatrova samoobsluha a v nem fake kralovstvi

TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Ahoj kamarádi, sice koukám jak vyvoraná myš na některé příspěvky, co jste schopni napsat o válce a je to kurva válka, ne nějaká bezpečnostní akce, ale sem to nepatří a je škoda že celé vlákno nejde dát na blacklist.
Pojďme se vrátit trochu ke strojařině, já dneska trošku vytunil SMko, konečně mám představu o skutečných otáčkách vřetena, teda ne že by to bylo strašně důležité ale... Tabulka převodů nesedí, jelikož mám měnič, tohle dělá Eleco a je dobré podpořit českou firmu a cenovka cca 1500 s daní mi nevadí. Snímač jsem vyhrabal ve skříni, je to nějaký historický Telemechanique
Edit: no radost byla předčasná, kryt řemenic nejde nasadit, kabel překáží
Musím ho protáhnout jinudy
Pojďme se vrátit trochu ke strojařině, já dneska trošku vytunil SMko, konečně mám představu o skutečných otáčkách vřetena, teda ne že by to bylo strašně důležité ale... Tabulka převodů nesedí, jelikož mám měnič, tohle dělá Eleco a je dobré podpořit českou firmu a cenovka cca 1500 s daní mi nevadí. Snímač jsem vyhrabal ve skříni, je to nějaký historický Telemechanique
Edit: no radost byla předčasná, kryt řemenic nejde nasadit, kabel překáží

Musím ho protáhnout jinudy
Ta univerzálka je teda dvouchlapová
já si teda vystačil se 100 ,125 tam byla jenom dvakrát.

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj to je 160, byla tam jen na chvili, pretacel jsem novou spojovaci hridel pro ten mlynek a potreboval ji upnout ne jen za konec. Normálně tam mam stovkovou