Vymyslet jak to celé smontovat, aby to mělo trochu tvar. Ty mosazné kolena nejsou přesně 90°takže část jsem dal na lepidlo a využil vůli v závitu a do zatuhnutí jsem to fixoval v rovnoběžné poloze. /myšleno osy připojovacích závitů selenoidů/
Pak se mě tam nevešly hadicové objímky, tak jsem vymýšlel různé nerez úhelníčky a chtěl jsem připevnit selenoidy skrz jejich šroubové spoje.
A pak mě to docvaklo: vole dej si tam prodloužení a pak tam ta objímka vejde

No sranda. Původní nádrž byla k domácí vodárně. Nic lepšího sériově vyráběného jsem nenašel. Vytáhl jsem z ní vak a vyvrtal shora díry pro vratku a napouštění + hladinoměr.
Šroubovat zevnitř nádrže to šroubení bylo jak opravovat zuby přez prdel, ale na několikátý pokus se to povedlo. Ruku jsem tam dal jen po zápěstí, takže gola ořech nástavec kardan a ráčna a pak už to šlo.
Ještě to musím částečně rozebrat a přetěsnit spoje, které jsem dal na teflon. V těch selenoidech je závit s malou vůlí a ono to ten teflon rozřízne a není to dokonale těsné. Tam kde jsem použil těsnící vlákno LOCTITE 55 to těsní dokonale. To jsem si bohužel koupil když už byla část smontovaná, protože jsem tušil, že s tím teflonem bude problém.
Co se týká montáže toho, alu rámu dám "do placu" takovou vychytávku, která mě z nutnosti napadla...
matice se dají vkládat i do už složené konstrukce, ale když je potřeba dát matici na svislo, tak chybí minimálně jedna ruka.
Aby matice nespadla dolů, tak stačí dát do drážky kousek zmuchlaného papírového ubrousku, pak stačí šroubovákem potlačit matici skrze ubrousek do správné pozice a může se v klidu montovat.
Na takovéto pozice se používají samozřejmě matice s pružinou, ale ty jsem neměl.
Co se týká SW nevím jak je to řešené musel bych to zjistit od kolegů ze sesterské firmy.