DC Servocontroller Hudognik podľa " Arisov77 "
Chtěl bych se zeptat jestly jste už dotáhly tento driver do použitelné podoby? a vyzkoušely v praxi, ? A jelikož jsem dost vtížený tak se mi stim nechce stavět , byl by tu někdo kdo by to byl ochotný postavit ? a za kolik?
Předem děkuji za info
Předem děkuji za info
Trošku jsme s tím pohnuli. Dnes víme, že je v programu nějaká chyba - vypadá to na nevhodně volané přerušení. Pracuje se na tom. K otázce, zda by to byl ochoten někdo postavit - říkám ano. To ovšem vyvolává celou řadu dalších otázek: a, kolik kusů (os); b, na jaké napětí a proud - tj. jaké motory to má řídit; - c, jaký enkodér je nebo není; d, jak moc na to spěcháš; e, jakou máš představu o ceně ?
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
Neviem akú chybu máš na mysli, ale mne to pri testoch išlo po doladení úplne v pohode . 

Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
Jednaloé by se mi zatím o jeden kus , pokud by se osvědčil tak čtyři, proud kolem 15A napětí 48v , encoder 240im/ot, šlo by mě jen o oživený driver bez nějakého doladování s motorem to bych si už doladil, představu o ceně nemám, nevím jaké jsou náklady, ale věřím tomu že by sme se dohodly
K tomu je potřeba uvést model plošného spoje který máš.packa píše:Nemáte tady někdo, prosím, soupis součástek na tento driver? já už to projíždím po několikáté a vždy na něco zapomenu.![]()
docela by mi to pomohlo
Předem děkuji
Existují varianty 1, 2 a 3 ! Jednička je zcela diskrétní, dvojka a trojka jsou částečně SMD.
I spínací tranzistory jsou různé pouzdra.
Ano, měl by dávät +12V. Ale je hodně drahý! Normálně ho lze nahradit (proudově stačí) typem LM317packa píše:MŮŽE MI NĚKDO ŘÍC JAKÉ JE NASTAVENÉ VÝSTUPNÍ NAPĚTÍ NA STABILIZÁTORU TL783C?
mÁM PROBLÉM JEJ SEHNAT, myslím že by snad bylo možné externí napájení? ted koukám že tam bude 12V?
za cca1/5 ceny - můj případ - bez vlivu na funkci koncového stupně. To je spolu s proudovou regulací vše,
co mi na tomto spolehlivě chodí.