A neznáte cenu? Aby to nevyšlo dráž než 2 obyčejné řemeny... které mohu v případě výměny zase jednoduše koupit...ivčo píše:už jsem to tu jednou psal, ulmer ti udělá řemen jak dlouhý budeš chtít..
Taky stavím... "CNC"
Řmeny kupuji v www.TYMA.cz s délkou jsem nikdy neměl problém
No uvidím... napíšu a poptám se... Jen škoda,že program contitech bere jen standardní řemeny... a já potřebuji řemen cca 2216mm dlouhý... jenže to bude asi pálka...Monteg píše:Řemeny kupuji v www.TYMA.cz s délkou jsem nikdy neměl problém

hlavně aby ti do těch 2216mm nevyšlo půl zubu...
Ti říkám - zavolej Ulmer, teď se jmenujou jinak : www.haberkorn.cz
a máš problém vyřešen. Potom tu napiš výsledek. Já bych musel někde vykopat fakturu, ale myslím, že to vyšlo do pětikila.... Určitě to bude méně než dva řemeny a řemenice k tomu...

a máš problém vyřešen. Potom tu napiš výsledek. Já bych musel někde vykopat fakturu, ale myslím, že to vyšlo do pětikila.... Určitě to bude méně než dva řemeny a řemenice k tomu...
no i kdyby vyšlo tak je to jedno.. použiju nejbližší možný... a upravím vzdálenost mezi trapézy... dokud můžu... a pak je tu možnost ještě utahovat delší řemen...ivčo píše:hlavně aby ti do těch 2216mm nevyšlo půl zubu...![]()
mám tu aktuální vizošku v HD rozlišení... 552kB http://wdesign.tym.cz/nahled.png
Ochutnávka:

e-drawing by byl lepší... ale nějak nefunguje...
Ochutnávka:

e-drawing by byl lepší... ale nějak nefunguje...

Tak to uloz do dwf a kazdy se muze pres stranku http://freewheel.autodesk.com/ podivat (je to online prohlizec) a nebo si stahnout prohlizec (ktery je zadara)
DWF mi právě nejde... pak to napíše, že je problém s prohlížením nebo tak něco... a neotevře se...Mambo píše:Tak to uloz do dwf a kazdy se muze pres stranku http://freewheel.autodesk.com/ podivat (je to online prohlizec) a nebo si stahnout prohlizec (ktery je zadara)
pripadne to muzes vyexportovat do nejakeho univerzalniho formatu ... treba parasolid *x_t ... (tedy za predpokladu ze to v te tve studenske verzi neni nejak omezeno)DemX píše:... DWF mi právě nejde... pak to napíše, že je problém s prohlížením nebo tak něco... a neotevře se...
ps. ... preinstalovat ten DWF prohlizec si zkousel ?
Ne nezkoušel... To jsem byl zase moc líný....xxx. píše:pripadne to muzes vyexportovat do nejakeho univerzalniho formatu ... treba parasolid *x_t ... (tedy za predpokladu ze to v te tve studenske verzi neni nejak omezeno)DemX píše:... DWF mi právě nejde... pak to napíše, že je problém s prohlížením nebo tak něco... a neotevře se...
ps. ... preinstalovat ten DWF prohlizec si zkousel ?

Ta instalace je nějaká "pošlahaná"

zřejmě už to tak vypadáMambo píše:Tak ted uz aspon vis kde je problem... Mozna uz mas PC zrale na reinstal ? Ber to jako dobrou moznost zacit s 2010