Kovošrot
Ty hoď po psovi. To jsou nejhorší kleštiny, které jsem v životě potkal. Ty se používaly před nástupem hlaviček Jal. Desetkrát upneš nástroj a hází desetkrát jinak. Taky z toho při větší šponě vytahovalo nástroj. Někde tu hlavičku i kleštiny mám, můžu ji vyfotit. byly i s Mk.
JJ, a co jsem tak v rychlosti zkoušel cloumat se stolem žádné vůle nemá.
Jarda
-
Pekná frézka, ja by som ju bral hneď. Ten čudný bubon pod kolesom priečneho posuvu je náhon, alebo nejaký reduktor?
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Pěkný den,
ta věc na příčném posuvu by mohla být součást kopírovacího mechanismu (měla by mít výústky, nebo aspoň díry pro připojení hadic), jestli to tak je, pak by dole na svislém posuvu měl být ještě hydraulický válec (souosý se šroubem) a někde na hlavě nebo na stojanu vedle hlavy ploška pro přišroubování ramena snímacího palce (ten býval bokem od hlavy, se stejným vyložením jako vřeteno).
ta věc na příčném posuvu by mohla být součást kopírovacího mechanismu (měla by mít výústky, nebo aspoň díry pro připojení hadic), jestli to tak je, pak by dole na svislém posuvu měl být ještě hydraulický válec (souosý se šroubem) a někde na hlavě nebo na stojanu vedle hlavy ploška pro přišroubování ramena snímacího palce (ten býval bokem od hlavy, se stejným vyložením jako vřeteno).