Můžu být zvědavej na ten Thmq's HPGL2NCG soubor? Taky mě štvalo že to neumí generovat kružnice.Thomeeque píše:spoje: Eagle CAM ⇒ HPGL ⇒ Thmq's HPGL2NCGlamoz píše:Prosimte, v čem generujes ten gcode po EMC ?Thomeeque píše: Tady je můj hajtek držák
vrtání: Eagle CAM ⇒ Excellon ⇒ Thmq's HPGL2NCG (Excellon mode)
Nejdřív jsem zkoušel nějaký online HPGL ⇒ GCODE convertor, ale ten neuměl kružnice (!), tak jsem si naprgal svůj, ten formát je celkem čitelnej. Excellon konvertor už jsem se ani nepokoušel hledat.
T.
Držák na Fix - CNC ploter
vlado
opravdu je tady potřeba komentovat každou pravopisnou chybu ??????????????Baxi.bax píše:Promiň, ale to Tvoje Jestly je strašný.packa píše:takže je pohyblivý ale bez pružin , jasný , mě šlo jen oto jestly není natvrdo , protože tištáky bejvaj zkroucený a tak ,
pěkný
zvlášt když k danému tématu nemáš co říct
Jasně, je to javascriptovej program (může běžet i na webu), až budu mít chvilku, trošku ho vypulíruju a (asi) poskytnu k užívání.. Otázka je, kdy budu mít tu chvilku, posledních dobou je to peklo.. jestli je to něco akutního, pošli mi svoje HPGL (dej ho jako přílohu k SZ) a já ti ho zkusim převést - nebude to taky možná hned, ale jinak s tim nemám problém.vladosk píše:Můžu být zvědavej na ten Thmq's HPGL2NCG soubor? Taky mě štvalo že to neumí generovat kružnice.Thomeeque píše: spoje: Eagle CAM ⇒ HPGL ⇒ Thmq's HPGL2NCG
vrtání: Eagle CAM ⇒ Excellon ⇒ Thmq's HPGL2NCG (Excellon mode)
Nejdřív jsem zkoušel nějaký online HPGL ⇒ GCODE convertor, ale ten neuměl kružnice (!), tak jsem si naprgal svůj, ten formát je celkem čitelnej. Excellon konvertor už jsem se ani nepokoušel hledat.
T.
T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino