mobilní_palící zařízení XY

fotky našich strojů, aneb co máme doma
greenhorn_palic

17. 2. 2014, 5:46

zdravíčkom, ten RC člen myslíš umístit paralelně na tlačítko? Mám RC člen 12- 24 V tak by se tam případně hodil.
S tím uzeměním bude problém, záleží jakou budou používat prodlužku, z jeké zásuvky na provoze budou brát štrum, a nebo někde venku z elektrocentrály.

Ten total stop mi naskočí při jakém koli rušení - jiskře, tedy stačí když nahodím jistič a trefím se v sinusovce napětí na její vrchol. Je to hodně citlivé, uzemnil jsem ještě Ethernet interpolátor a uvidím co to udělá :)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 2. 2014, 6:55

kdyby ti rusila plasma tak pochopim
ale to ze ti to rusi pri zapinani vypinace vypada na nejakou blbost co tam mas
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
kamilpetrjansta
Kontaktovat uživatele:

17. 2. 2014, 3:05

Ten RC člen jsem myslel umístit paralelně na vstup CENTRAL STOP u driveru, ale pravdu má ROBOKOP.
Já jsem to trošku nepochopil s tím vypínačem. Já měl rušení od plazmy a při zapalování hořáku
se spínal CENTRAL STOP. Robokop má, ale pravdu v tom, že pokud to není rušením od plazmy
tak máš někde nějakou krpu.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 2. 2014, 4:33

jojo
nekde to bude neuveritelne citlive
vsak co ja mam vzdy spinacu stykacu relatek atd...
to tam jsou stykace treba primo spinajici hydraulicky agregat nebo chlazeni a tak a to uz dela celkem slusnej bordel do eteru
a nikdy mi to nic nedelalo a to zadne RC nepouzivam a prilis nestinim vyjma stepdir a encoderu vpodstate vubec
tam bude jina bota
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
misil

26. 2. 2014, 7:19

Ahoj,
co me tak napada na prvni pohled. Muzes omezit ruseni pri sepnuti (treba nejakym tim SSR) a muzes omezit ruseni ridici elektroniky (ty desky by meli byt v nejake "uzavrene" uzemene krabicce - s otvory na chlazeni, pokud je potreba). Pripadne aplikovat oboje, ale zacal bych odstinenim tech desek. Na zkousku treba polepit kus papirove krabicky alobalem :)
Odpovědět

Zpět na „naše mašinky“