Koupě závitové tyče M10x1 v Praze - zná někdo obchod?

Zbýňa

13. 8. 2015, 11:15

http://www.utech.cz/shop/index.php?controller=stores" onclick="window.open(this.href);return false;

překvapivě v sekci "Kde nás najdete" a taky tam píšou " Zde jsou naše prodejny, neváhejte nás kontaktovat" :D
Thomeeque

13. 8. 2015, 11:21

A kde je na tu sekci "Kde nás najdete" schovanej odkaz, v top menu ho nevidim? Ten web je hroznej, někdo vzal demo aplikaci a tak trochu jí upravil, původní demo obrázky nahoře, Sample Linky dole a mix angličtiny a češtiny jsou celkem peklo :) About us taky dobrý..
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
testone
Sponzor fora

13. 8. 2015, 11:40

závitovky vyrábějí tady
http://www.valentazt.cz/zavitove-tyce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zkus je poptat
vzhledem k tomu, že pro běžné stavební aplikace pro které jsou ZT určeny se jemná stoupání (to Tvoje 10x1)
nepoužívají, na 99,9% to nikde v krámě neseženeš
to by musela být náhoda, že si to buď někdo nechal udělat na zakázku a zbylo mu, nebo to je nějaký omyl nebo nebo něco takového
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
lapa
medaile za lepsi forum

13. 8. 2015, 11:45

testone píše:závitovky vyrábějí tady
http://www.valentazt.cz/zavitove-tyce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zkus je poptat
vzhledem k tomu, že pro běžné stavební aplikace pro které jsou ZT určeny se jemná stoupání (to Tvoje 10x1)
nepoužívají, na 99,9% to nikde v krámě neseženeš
to by musela být náhoda, že si to buď někdo nechal udělat na zakázku a zbylo mu, nebo to je nějaký omyl nebo nebo něco takového
Jo jo, Valentu jsem zmiňoval.

Díky za příspěvky, některé byly i informacemi :-).
Zbýňa

13. 8. 2015, 1:08

Thomeeque píše:A kde je na tu sekci "Kde nás najdete" schovanej odkaz, v top menu ho nevidim? Ten web je hroznej, někdo vzal demo aplikaci a tak trochu jí upravil, původní demo obrázky nahoře, Sample Linky dole a mix angličtiny a češtiny jsou celkem peklo :) About us taky dobrý..
Ale no tak pánové. Odkaz je úplně dole. Já opravdu nejsem jejich manažer propagace, to si napište přímo k nim. Jenom jsem dal info o krámě kde prodávaj i atypický šrouby za dobrý ceny. To byl zase nápad snažit se pomoct. :roll:
fmodel
Kontaktovat uživatele:

13. 8. 2015, 1:18

Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán :wink: :lol: :lol: :lol:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
elbarto

13. 8. 2015, 1:19

Nebylo to mysleno zle. Jen mi obcas prijde, ze lide daleko radeji sedi hodiny u compu nez aby zvedli zadek a nekam si zajeli :-) Nic osobniho. Jinak z toho Andela, ktery je pro nasi stranu Vltavy brany za centrum hi,hi autem 20 min, na motorce 15min :-) Nevim zda tam maji tu tvoji, ale atypicke prumery jsme tam brali.
Thomeeque

13. 8. 2015, 1:24

Zbýňa píše:Ale no tak pánové. Odkaz je úplně dole. Já opravdu nejsem jejich manažer propagace, to si napište přímo k nim. Jenom jsem dal info o krámě kde prodávaj i atypický šrouby za dobrý ceny. To byl zase nápad snažit se pomoct. :roll:
Ale no tak, Zbýňo. Tak trochu jsi na lapu machroval, že to tam nevidí, kdyby sis to odpustil, ani bych nepíp :) Btw. ten odkaz (na sekci "Kde nás najdete") jsem na hlavní stránce ani teď nenašel (a to jsem koukal i do zdrojáku).
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
RaS

13. 8. 2015, 1:28

mimochodem už někdo někam zavolal jestli to mají? nebo se bude celý den debatit o tom proč něco nejde? kolik stojí taková tyč?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
elbarto

13. 8. 2015, 1:36

... nikdo nikam nevola, tady je akademicke prostredi hi,hi,hi :-)
lapa
medaile za lepsi forum

13. 8. 2015, 1:58

elbarto píše:...Jen mi obcas prijde, ze lide daleko radeji sedi hodiny u compu nez aby zvedli zadek a nekam si zajeli :-) ....
Radsi sedim chvili u kompu a pak radeji jedu vicemene najisto. Obcas se pruzkum vyplati ...

Ono je to s tim zajetim i trosku komplikovane (pro mne) tim, ze jsem klasicky zamestnany hobik, takze se uprostřed dne sebrat a zajet si byva docela slozite.
A prodejny obvykle mivaji pouze Po-Pa, a koncivaji v 15-16 hod. Coz remeslnikum/zivnostnikum vadit nemusi :-).
Takze napr. do Ferony si přivstanu, zajedu (z domu autobus/metro/tramvaj) a pak hura do práce. Ano, nekdy i autem, ale pak zase zaparkovat u práce je maso ...
Nebo muzu v ramci "prodlouženého oběda" skaknout napr. do te Ferony pro matros nebo do Narexu v Karline pro naradi/nastroje.
Kupovat všechno na dalku se mi zrovna nevyplati diky dorucovacim nakladum (zboží 50, naklady 100) - námitku, ze cesta mne stoji cas, odbydu tim, ze se da cist atd ... :D

Toz jenom pro vyjasneni.
elbarto

13. 8. 2015, 2:15

... obcas tam jezdim, pokud to budou mit (to uz si musis obvolat) vezmu ti to :-)
lapa
medaile za lepsi forum

13. 8. 2015, 2:22

elbarto píše:... obcas tam jezdim, pokud to budou mit (to uz si musis obvolat) vezmu ti to :-)
Diky za nabidku, pripadne se zeptam, zda je jeste aktualni.
Ale mozna se uz nemusíme sejit, tech 15 min z Andela do Hyskova (dle mapy.cz cca 32 km, ale odkud je Andel, ze) na motorce je prumerna cca 130 km/h. Takze maximalku musíš mit ještě hodne vic. Abys nebyl mezi temi, o kterých si občas rikam, ze jsem rad, ze uz je bezpecne nepotkam na silnici :D . Nic ve zlem, jenom prosty prepocet ...
Zbýňa

13. 8. 2015, 7:09

Thomeeque píše:
Zbýňa píše:Ale no tak pánové. Odkaz je úplně dole. Já opravdu nejsem jejich manažer propagace, to si napište přímo k nim. Jenom jsem dal info o krámě kde prodávaj i atypický šrouby za dobrý ceny. To byl zase nápad snažit se pomoct. :roll:
Ale no tak, Zbýňo. Tak trochu jsi na lapu machroval, že to tam nevidí, kdyby sis to odpustil, ani bych nepíp :) Btw. ten odkaz (na sekci "Kde nás najdete") jsem na hlavní stránce ani teď nenašel (a to jsem koukal i do zdrojáku).
Teďka fakt nevim jestli si ze mě utahuješ nebo nějak slovíčkaříš. Jestli ne, tak doporučuju prozkoumat pravý dolní roh na stránce z tvého odkazu.
elbarto

13. 8. 2015, 8:31

P.S. Pokud nejezdis, tak to nema smysl resit ses proste na jine lodi hi,hi,hi :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatni material“