Uchycení sedlové trubky na kole

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
michal.c

7. 11. 2015, 5:29

Najlepsie teleskopicke sedlovky su prave na principe hydrauliky. Konkretne napriklad RS Reverb ma dva hydraulicke okruhy - hlavny a ovladaci. Hlavny funguje na principe prepustania kvapaliny medzi komorami. Hydraulicky olej je tlaceny vzduchovym piestom s tlakom 250psi. Tym je zaistene vysuvanie. Druhy okruh ovlada prepustaci ventil ktory reguluje jednak kolko oleja pretecie ale aj rychlost akou preteka, cize sedlo vam nikdy "nestreli do varlat ". V zasade jednoduchy system ale dost narocny na vyrobu - preto aj ta cena.

Nieco na inspiraciu http://dolekop.com/clanek/5703-rozhovor ... e-sedlovky" onclick="window.open(this.href);return false;

A nakoniec len tolko ze aj tu plati - najlacnejsie je kupit si sedlovku v obchode :)
Rambo007

8. 11. 2015, 8:07

Myslím že na tomto fóru jsou dvě skupiny lidí. Jedni to mají jako profesi a druzí jako zábavu. Když jsem si odvážel 3 tunovou potvoru SU50, tak jeden z prodejců mi přál aby vydělal hodně peněz. Druhý byl seznámen se situací a říkal mu, že to nekupuji na výdělek, ale jako hračku pro syna. První se tvářil dost nechápavě a jenom na ten soustruh ukazoval, a ptal se: Tohle jako hračka? Tohle pro syna? :D

Vyráběl jsem stojan pod úly. Do každé nohy jsem vytáčel vnitřní závit, aby každá noha byla seřiditelná, následovalo žárové zinkování. Včelaři normálně pokládají úly na cokoli co se namane, třeba palety betonové dílce, a rovnováhu jakž takž doženou kamenem. Takhle drahý stojan na úly nemá nikdo na světě :D

Máš pravdu, jde o to jestli si chci hrát, nebo jezdit. Docházím k závěru, že doladit to do perfektnosti nedokáži a zvolím řešení, které mne nebude zespodu mlátit do varlat a vyjde řádově levněji, tj. nákup. :D
elbarto

8. 11. 2015, 9:06

Jo,jo, to je presne. Kdyz nekomu pri nakupu rikame: nic nevyrabine my ty mnohatunova monstra pouze sbirame a hrajeme si s nima. Kazdy si poklepe na hlavu a uz se nepta :-)
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“