Aby sa tam zmestil šrób posuvu... Os motora je skoro vyššie ako celý vozík aj s koľajnicou.Thomeeque píše:Proč je tam vlastně tadle deska?
A hlavne je brúsená zhora/zdola a aj spredu, zuhlovaná, čiže v podstate mám "referenčnú" hranu.
Aby sa tam zmestil šrób posuvu... Os motora je skoro vyššie ako celý vozík aj s koľajnicou.Thomeeque píše:Proč je tam vlastně tadle deska?
Ne, že bych chtěl rejpat.... ale nějak u toho stroje nevidím koník, to jako věříš tomu, že tenhle díl uděláš na letmý upnutí???WatchManiac píše:A aby bolo jasno, tak sa na tom bude brúsiť/sústružiť niečo takéto![]()
.......................
Sry, včera jsem tento post přehlíd. Ad SDG - tak to je paráda, dmu se pýchouWatchManiac píše:Na spodku nebude miesto, budú tam drivery a tvoje SDGThomeeque píše:Pak by možná další hint byl dát motor zespoda a zpřevodovat do pomala, navíc se tim tento pěkný kompaktní design ještě více zkompaktní (jestli se tam teda motor vejde, ale imho by stačil NEMA17, toto je asi NEMA23?).Nad tou nema17 som rozmýšlal, ale ako zistím, či to stačí? Pocitovo ??? Nejaký "silomer/momentomer/torzný merač"
existuje?
Akože ten rozjazd je moc malý alebo naopak veľký? Je skoro 80 mm...Thomeeque píše:Moc pěkné, akorát s tím podélným rozjezdem hrozně plejtváš, jestli ti to nebude jednou líto..
Žalostně malej. Já mám na mazlíkovi taky dost malej a proto vim, jakej je to vopruz, člověk pak musí dělat různý kompromisy a krkolomnosti. Na tvym místě bych alespoň upravil ty ložiskový domky tak, aby do nich vozíky mohly zajet tou černou částí, to by myslím mělo vyjít bez dalších zásahů do konstrukce a +20mm (odhadem) dobrejch. I když pro to teď nevidíš využití.WatchManiac píše:Akože ten rozjazd je moc malý alebo naopak veľký? Je skoro 80 mm...Thomeeque píše:Moc pěkné, akorát s tím podélným rozjezdem hrozně plejtváš, jestli ti to nebude jednou líto..