jenže u nás momentálně nemaj bublinku do vodováhyjova píše:Ono ohnout do oblouku skleněnou trubku a zatavit konce, není zase tak velký problém.
Na to stačí kahan. O ničem jiném to není

jenže u nás momentálně nemaj bublinku do vodováhyjova píše:Ono ohnout do oblouku skleněnou trubku a zatavit konce, není zase tak velký problém.
Na to stačí kahan. O ničem jiném to není
Předpokládám že bys chtěl vyrobit to:QNX píše:Abych upřesnil na co to chci, chtěl bych si udělat tento přípravek.
Tak když už budu držet tu flexu, tak rouvnou přefiknu nějakej mikrometr
No a na jaké měření čeho to přesně je určeno?QNX píše:ovi-ivo: Ano, to bude to samé, ale v továrním provedení. Za 2800Kč, to ještě jde, na ebay jsem našel jednu za 75 000KčV mém případě je podstatnější samotná výroba, než pořízení. Zatím jsem v takové přesnosti nepracoval, tak to beru jako cvičení. Staré vodováhy jsem si domluvil tady na foru, nějaké staré mikrometry mám, tak do toho musím vložit především čas.
Hm tak to mě zajímá, předpokládám že stím jde skontrolovat rovinná plocha takže pokud se domnívám správně tak například mám mostové pravítko délka 4m a nemám plochu o kterou bych to otiskl na barvu v celé délce 4m najednou a tak to otisknu menším mostovým pravítkem na víckrát a po zaškrabání zkontroluju tímto bazmekem jestli tam nemám bricho nebo lavor??QNX píše:ovi-ivo: Můžeš díky tomu změřit, jestli nemáš zaškrabávanou plochu prohnutou, nebo do vrtule, můžeš s tím měřit konvexnost plochy a spousta dalších možných použití o kterých ještě ani nemám netušení. Je to jeden ze základních nástrojů zaškrabávačů.