Ps. Kto vravel ze za leto sa da stihnut len jedna brigada

Tady jsem ti vyfotil jak je řešená motorizace u 3M642 + je tam fotka jak dělička vypadá normálně bez kladek (to je sice s ISO50, kdežto ta s motorizací je MK5, ale vnějšek vypadá stejně). To v pravo je motor, co přijde nasadit přes čep na pouzdro co je na děličce na levo.majo.0007 píše:Dakujem za vysvetlenie
Aj za odkaz.
A prosim Vas cim by som mohol vycistit stitky ? Nechcem ich poskriabat.
Troska ju chcem ponatierat a vylestit dakujem.
Dej sem fotky té brusky. Ať sa možu pokochatmajo.0007 píše:Dakujem za vysvetlenie
Aj za odkaz.
A prosim Vas cim by som mohol vycistit stitky ? Nechcem ich poskriabat.
Troska ju chcem ponatierat a vylestit dakujem.
Motor má tyhle parametry http://www.nastrojenaradi.cz/img/x/8082 ... m6-42e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Já se dostanu do dílny až zase o víkendu a tohle je stejný. Tak alespoň nám bude pro jednou Svoboda k něčemu užitečný. Převodů je určitě víc, musel bych se podívat, jak to je. Mam pocit jestli nejsou 4 - 2 se nastavují převodem z motoru na kladku a 2 z kladky na děličku. Já pořád ještě brusku repasuju, takže jsem to po koupení jen uložil do skříně a dál to nijak nezkoumal.majo.0007 píše:Aha ďakujem za foto. A prevod to má len jeden? Môžem poprosiť parametre motora, aby som vedel podobný zohnať?
Na jar zakúpim aj deľačku na tú moju NUA -25, ten pán ju tam má je to originálna deliačka zo štítkom
Len che za ňu 350€, tak musím dačo prišetriť.![]()
Momentálne brigádujem, tak ak sa v piatok vrátim nafotím ju.
Momentálne je brúska zakonzervovaná v stodole na vlečke musím ju rozobrať a po kúskoch preniesť 80cm širokými dvermi dnu.