SLADEKRADEK píše:Nechci být a doufám, že ani nejsem nezdvořilý. Zadání, že by se mohlo jednat o gravírování a případně i frézování je hned v mé první prosbě o pomoc. Takže zadáno snad dobře. Za všechny rady jsem děkoval. Ale neděkuji za rady typu kup si profi stroj nebo pískuj. Proto jsem asi na tomto foru - zajímá mě CNC a chci si udělat mašinku. Příspěvky typu kup si mašinku nebo pískuj tady zabírají místo a nováček (jako já) pak musí pročíst spoustu neužitečných příspěvků a zbytečně pak otravuje s otázkama, na které tady už bylo odpovídáno. Omlouvám se, že jse nebyl v předchozím příspěvku přesnější a někdo si z tohoto důvodu udělal špatný úsudek. A pivo jsem si skutečně raději začal vařit sám - určitě ne kvůli tomu, že by mělo být levnější, ale proto, že rád zkoumám. Také tehdy jsem narazil na pár lidí, kteří mně radili, že je lépu si pivo koupit...Takže znovu všechny, kdo mají chuť poradit zvu ke mně na pivo
www.knezihora.cz a znovu opakuji, že na případnou prosbu o radu s vařením piva rád odpovím!!!
Dobre, jinak, aby ti mohli poradit (treba uz nekdo nejake zkusenosti ma) potrebuje presne vedet co chces delat a kolik toho bude.
je to jako s pivem, tezko asi uvaris pro region pivo doma na sporaku....
piskovani neni spatna varianta, rezaci plotter ti udela samolepku a jedes ( asi prave neudela uplne jemnou strukturu, ale nemam zkusenosti, zde by mozna byla lepsi ta frezka), neco jineho bude tam piskovat napis a neco jineho ryt fotku - portret.
...problem ma nekolik pohledu - aspektu, ktere jsi prave nezminil, proto jsem zadani oznacil za spatne (neves hlavu, clovek se zezacatku potrebuje rozkoukat), takze to i chapu.
Jak je to cele rentabilni ekonomicky (do toho lze zapocitat i jen proste tvou radost z toho, ze to funguje) necham na tobe.