3d model na 3d tiskárně
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Pokud si to nechate udelat nejlevnejsim smudlou a pouzijete material z Polska, tezko se divit ze tece. Tohle se rika i o stresnich oknech, ja jich mam v byte cca 50 a zadny problem. S terasou vyrizlou ve strese to same, obcas zacpu odvod vody a udelam z terasy takovy minibazen kdyz napustim cca 150mm vody. Sousedka co bydli pode mnou si nikdy nestezovala ze tece.
ty máš v bytě 50 střešních oken? co to je za byt? buď bydlíš v kravíně a nebo v 10+2 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ubytovna pro běžence ?? 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Hezký model a uvnitř jsou i příčky ?
Řešení domů je hezké a nevyčerpatelné téma
Ono jen naplnit pojem co je to bydlet a definovat funkce ..
Každý má svoji představu jak bude bydlet ...
To kolikrát vidíte 150m2 a docela neobyvatelných prostor ...
Nevybavím si název knihy ve které byla hromada fotek staveb naprostých paskvilů a nesmyslů z posledních let .
V každém domě kde jsou byty jakoby zrcadlově podle centrálního schodiště zjistíte ,že některé byty mění často
nájemníky -jsou prostě levoruké jako naruby .Špatně se zařizují a žít se v nich moc nedá .
To jen takový jeden postřeh ...

Řešení domů je hezké a nevyčerpatelné téma

Ono jen naplnit pojem co je to bydlet a definovat funkce ..
Každý má svoji představu jak bude bydlet ...
To kolikrát vidíte 150m2 a docela neobyvatelných prostor ...
Nevybavím si název knihy ve které byla hromada fotek staveb naprostých paskvilů a nesmyslů z posledních let .
V každém domě kde jsou byty jakoby zrcadlově podle centrálního schodiště zjistíte ,že některé byty mění často
nájemníky -jsou prostě levoruké jako naruby .Špatně se zařizují a žít se v nich moc nedá .
To jen takový jeden postřeh ...
https://t.me/pump_upp
fáze může být kdekoliv (mimo kolíku)
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Nojo, ale pak máš v té samé díře na jedné straně baráku plus, a na druhé mínus.RaS píše:fáze může být kdekoliv (mimo kolíku)

Mně by možná vadily i opačné kohoutky na teplou a studenou vodu. Navíc by se kohoutky asi pouštěny na opačnou stranu. To by možná ještě šlo, ale když by se pákovka místo směrem nahoru spouštěla směrem dolů, to by možná bylo nepříjemné.
Tu usporu času beru, teda pokud se ten model využije dalé, na výkresy, rendery atd. Ale pokud to jen nakreslim a pouze vytisknu, tak mi to nepřijde jako nějaká uspora času oproti ruční práci. Teda myslím, zatím jsem neměl možnost to porovnát.Balloo píše:To Permoník : 1. Je to lakováno akrylátovými barvami. Podklad je primer na plasty a dvakrát stříkací tmel potom přebroušeno 1000 smirkem.
2. Hlavní výhoda 3D tisku je při správném nastavení pevnost modelu, úspora času pro mě ( dělám mezi tím jinou práci ) , celková přenost.
všechno kromě střechny je tisknuté na šup, okna, dveře, vrata, závětří nic není dosazované.
A furt mi vadí ty vrstvy. Tady je to asi možna jedno. Ale setkál jsem kde je naobtiž a pak se musí přetmelovat a brousit a tam mi to jako usporá času nepřijde......
PS: I ty okna jsou tisknute, myslím tím tabule "skla" nikoliv rámy?
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Jeden z kolegů dělá pro architekty a nějaký železniční modeláře nebo co to jePermonik píše: Tu usporu času beru, teda pokud se ten model využije dalé, na výkresy, rendery atd. Ale pokud to jen nakreslim a pouze vytisknu, tak mi to nepřijde jako nějaká uspora času oproti ruční práci

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Taky bych to dělál spíše na routeru a ještě by to chtělo něco co by to i poskladálo a rovnou i lepilo.fmodel píše: Jeden z kolegů dělá pro architekty a nějaký železniční modeláře nebo co to jehodně rychle to odsejpá na CNC routru .

Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek