Koupě frézky
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Bohuzel musim souhlasit a opravdu ty lidi (kupujici ani prodavajici) NECHAPU !!! Prodavajici uz vi, ze cenu podstrelil a zacina se kroutit, nebude dlouho doma, chodi az vecer, vikendy pryc, atd. . Drzi pry rezervaci pro pana co se ma udajne prijet podivat pristi !!! utery, to mi hlava nebere. Mam to vylozene za barakem, Lubosi ber prosim, jinak pro ni musim zajet
Pisu Lubosovi sms, treba neni na netu.

Stale se primlouvam za nejakou secret areu pro poctive cleny. Dobre mysleny odkaz zde na foru nasmeruje ihned hafo prekupnicku co tady na foru lovi. A ze jich je. Nedelam si iluze, Pagacova mozna startuje
Uz nebudu na netu, ale Lubosovi drzim moc palce at to vyjde !!!!!!!!!

Jó chlapi, život není lehkej. Když jsem s pánem mluvil včera večer kolem jedenácté, tak se jevilo vše OK. Večer už žádné nakládání nechtěl ani náhodou. Protože nejsem žádnej grázl, rovnou jsem mu řekl, že cena je pěkná pro oba dva, ale že se určitě ozvou dálší zájemci. On mi řekl, že ráno odjíždí na tábor a bude tam až do konce týdne a nebyl naprosto přístupnej tomu že bych ráno přijel. Tedy jsem odkázanej na naší domluvu. Na rovinu, chlapa dělá slovo a pokud do skončí jinak? Tak se taky neposeru. Abych po ňom jel jako pes po hárající feně, co jí strká nos až do prdele?? Ne, opravdu ne. S tímhle názorem žiju už 63 roků a zatím dobrý. Když to nevyjde budu sice nakrknutej, ale i cesta je cíl. A až to nevyjde poněkolikáté, tak si koupím Deckela FP2 s parádní výbavou, bude mě to sice stát o něco víc cca 2,5x, ale bude na to faktura a bude i doprava do toho mýho posranýho paneláku.
Vánoce 5.září ?? Překvapivě jsem se s pánem nakonec dohodnul, nebylo žádné licitování o ceně ani jiné úhybné manévry a opravdu jak jsme se dohodli, tak se i stalo. Jsem tedy majitelem krásně zachovalé FN20 s digitálním odměřováním, několika svěráků, děličky, otočného stolu cca 20 držáků nástrojů a spousty nástrojů. Cenu jsem nakonec nabídnul vyšší, než pán požadoval, protože by mě hanba fackovala ho natáhnout. Tak jsme nakonec měli radost oba dva.
Postupně sem budu dávat fotky. Protože mi informaci o inzerátu dal člen tohoto fóra, posílám na provoz pětikilo.