Barva na podlahu do dílny
Moderátor: sysel
Lino mi nějak do dílny nepasuje........ Preferuju barvu. Včera jsem nastříkal metr x 20 cm starym emailem co se mi tu válel x let. Strašně to pije chce to nejdřív stříknout nějakym plničem!
Vždyť tu říkal kdosi - základovkou, čímkoli hlavně za co nejmenší lowe, válečkem a nechat poschnout.Aeroomni píše:Lino mi nějak do dílny nepasuje........ Preferuju barvu. Včera jsem nastříkal metr x 20 cm starym emailem co se mi tu válel x let. Strašně to pije chce to nejdřív stříknout nějakym plničem!
Stříkat je blbost, to tě vychlastá, že si to moh začít zrovna tapetovat těma ojrama...

Ok du koupit primer a zkusíme místa dost když tak je ještě druhá dílna:DDDDDDDD
Jj, tu nejlevnější sračku co mají - já dával doma vodní disperzi jenom jakousi z OBI marketu válečkem a super, je po prachu a je to tam dodnes.Aeroomni píše:Ok du koupit primer a zkusíme místa dost když tak je ještě druhá dílna:DDDDDDDD
COKOLI ten prašnej povrch slepí a je to jen lepší, škoda lowe za nějaký dreky super spešl mega hyper speciál profi.

Asi bych ale preferoval ty vodou ředitelný disperze, bacha na smrad ze syntetiky, či acetonu, ať Tě odsud pak nevyvedou sousedi i se smradem.
- Pavelono
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jak řikám kvalitní Lino je drahý, tak si kup to levny do dílny a uvidíš jak bude vypadat za měsícvlada2 píše:drahy? metr se da sehnat nekde kolem 15 uplne v pohode, ja to tak mam prave, sice dekor drevo neni to prave, ale funguje to. je fakt ze kolecka od stolu a podobne se tam vymackaj
...jeden můj známý také válečkoval podlahu pěkně od středu spirálovitě ke
krajům,protože tam budou skříně a když ten epoxidový lak na parkety nevyjde,myslel že má málo a rozlil ji natuženou uprostřed místnosti a samozřejmě spěchal aby se dala dobře zpracovat a najednou zjistil že je u okna....
seděl do rána na parapetu a z horního okna ve třetím patře mu posílali na špagátku občerstvení
celé okolí se na něj chodilo koukat...
krajům,protože tam budou skříně a když ten epoxidový lak na parkety nevyjde,myslel že má málo a rozlil ji natuženou uprostřed místnosti a samozřejmě spěchal aby se dala dobře zpracovat a najednou zjistil že je u okna....

celé okolí se na něj chodilo koukat...
S disperzí na mě koukají jak na vejra asi je to českej spešl. N apodlahy maj nějakou srač***ku vodou ředitelnou už sem natřel 2X a pořád šmouhy a průhledný.
Disperze, jak bych ti to vyložil - je to takový to bílý mlíko na dřevo - lepidlo. Taky to umeješ vodou, než to ztvrdne.
Mělo by to být na stejné bázi. Jak tomi říkají u Tebe netuším, možná je to ono, to lepidlo taky jakoby zprůhlední.
Ale ta moje barva byla světle šedá.
Mělo by to být na stejné bázi. Jak tomi říkají u Tebe netuším, možná je to ono, to lepidlo taky jakoby zprůhlední.
Ale ta moje barva byla světle šedá.
Disperze pokud si pamatuju byl za komoušů Hercules ne?