nevyděláváme všichi stejně

Dakujem za inspiraciu, to ma nenapadlo. Nabuduce ked ma manzelka prichyti ako domov vleciem nejaky novy stroj jej to skusim vysvetlit taktoAvenger píše:Mám to jen jako hobby, budu si na tom dělat různé doplňky a náhradní díly pro modely, parní strojky a spalovací motory, šperky pro manželku ...
Nejenom kov, moje, když se vrátila v roce 1989 z porodnice, tak stálo doma moje první PC (no mělo to sice 8086, 384 kilo RAM a jen 2 disketovky 5,25"). Dodnes to nějak nemůže vydýchat, a že se jich doma už prostřídalo (těch PC, manželka je furt ta samá, jen ji varuju, že je možné taky upgrade).Laco19 píše: Nie som si isty, vacsinu zien pohlad na kus kovu velmi nepotesi (pokial nema tvar auta alebo sperku).
Tak to taky beru.tumlik píše:souhlasdůležitej je zápal pro věc a pokud se někomu zdá 200kilo moc tak pro druhýho to může být prd
![]()
nevyděláváme všichi stejněa vo tom to je
Sused o 2 poschodia nizsie ma psa, ked nie je doma brese od vecera do rana. Predtym mal nejakych nejakych dvoch malych a ti brechali v kuse cele dni. Dalsi sused zvykne vypit a potom riesia s manzelkou problemy. Atd, atd. Nestazujem sa, taky je zivotbobik píše:Mnu, to je kraválu. To tě sousedi nezastřelej?
Kravál to dělá, protože to leží přímo na desce stolu. Když tu frézku za chodu zvednu ze stolu a držím jí jen tak v ruce (to si tu asi nemůže dovolit každý :DDDD), tak je poměrně tichá. Nechám si od truhláře uříznout nějakou dřevotřískovou desku, tu opatřím gumovými nožičkami a na ní přišroubuju základnu frézky (a i soustruhu) jako je to tady:bobik píše:Mnu, to je kraválu. To tě sousedi nezastřelej?
To už budu muset nějak poladit. U toho samostatného krokáče jsem to zažil, že se při určité rychlosti rozvibroval a vypadl ze synchronizace. Po nasazení sklíčidla nebo 20cm vrtule na osu běžel naprosto spolehlivě.robokop píše:pozor na to aby se ti tim odpruzenim neposunula rezonance motoru nekam do pracovni oblasti
samotny krokac taky perfektne bezi pevne prisroubovany a prestava chodit kdyz ho polozis na polstar
castecne se to na nej muze prenest z cele masiny