Gustavson píše:Jo. Použij obyč třeba kyslíkovej ventil z autogenu.Nebo pro menší tlaky z acetylenu.
Jo a pokud kterejkoliv ventil použiješ na vzduch tak ho prosimtě už nikdy necpy zpátky do autogenu.Viz. předpisy

Tohle je jen princip,
ale proboha to nikdy nedělej. Co je na autogen tak to je jen na AUTOGEN

Ber mne s rezervou já jsem jen pneumatik AMATÉR
1. Každá správná tlaková soustava musí mít pojišťovací ventil. V zadání jsi psal že máš kompresor s konstatntním výstupem? A ten jde do čeho máš nejaký zásobník(vzdušník). Dobrá pneumatická soustava ho má, protože vzduch je silně stlačitelný a slouží proti kolísání tlaku soustavy . Jestliže ten kompresor dává konstatntní tlak tak ho musíš taky nějak řídít aby netlakoval když nemusí. Aby netlakoval až k destrukci. Proto ten pojišťovák když něco selže

Na výstup pak dáš redukční ventil ,zde si nejsem jistý jak bude fungoval prímo z kompresoru . Mrknul jsem na
www.pos.cz zde je odkaz na katalog z čeho je obrázek
http://www.pos.cz/pdf/asistent.pdf a tam je přímo redukčák z odfukem do prostoru - pojišťovák. Možná by to fungovalo i přímo.
Obrázek je jen příklad red. ventil by měl kapacitou odpovídat cca. kompresoru. Tam to když tak konzultuj s nějakým profíkem. Nemusíš to tam kupovat. Špatná zpráva je ta, že to nebude asi moc levný.