Dalsi variace na tema Deckel
-
- Kontaktovat uživatele:
Pupaku, prosim co je to za serva na osach X a Y a jake tam jsou snimace pro zpetnou vazbu? A cim je ridis? Dik za info. Moc pekne masinky, libi se mi
Serva jsou od firmy Parvis - Francie. 250W, UI-80V/4A,encoder 500ipr.
K rizeni pouzivam DS810.
K rizeni pouzivam DS810.
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky za info
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ty kryty mám jenom když mám našroubovanej svěrák,samozřejmě pokud upínám na podložky přes upínky na stůl tak jsem na tom podobně jako Krutoraudina píše:Dajte foto toho krytu ak možete mne kvapalina tečie po zveraku mimo stol a rovno na zem nieje jej vela ale štve ma to dosť

Fotky nemám ale je to normálně U plech přes stůl na poslední drážky
mimochodem když chceš aby ti netekla emulze ze svěráku na zem tak musíš mít svěrák z odtokovýma drážkama říkám mu "michaloveckej "

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No a pokud nemáš svěrák s drážkama tak si můžeš ohnout z plechu vaničku co bude přesahovat svěrák o 10 čísel
podle svěráku vyvrtáš kulatý díry podle kroužků z frézařských trnů na rozteč upínacích děr na svěráku a vepředu a vzadu aby byl podloženej a aby ty díra byly na posledních drážkách a svěrák upneš na 4 frézařský rozpěrný kroužky
budeš mít tu samou rovinu a emulze může šplíchat jak o dušu
naboku uprostřed uděláš díru a tama povalí kapalina a co poteče přes kroužky tak poteče jenom do drážek
a špony tam zůstanou taky

podle svěráku vyvrtáš kulatý díry podle kroužků z frézařských trnů na rozteč upínacích děr na svěráku a vepředu a vzadu aby byl podloženej a aby ty díra byly na posledních drážkách a svěrák upneš na 4 frézařský rozpěrný kroužky

budeš mít tu samou rovinu a emulze může šplíchat jak o dušu

naboku uprostřed uděláš díru a tama povalí kapalina a co poteče přes kroužky tak poteče jenom do drážek
a špony tam zůstanou taky

Naposledy upravil(a) tumlik dne 1. 9. 2009, 8:54, celkem upraveno 1 x.
-