Dalsi variace na tema Deckel
Neda mi to, a tak zase pridavam par obrazku ruznych modifikaci Deklika.
Jedna varianta se servy v X a Y, druha varianta s KM. Na obrazku je videt,jak snadno lze otocenim vretene udelat z frezky jednoduchy CNC soustruh na lehci zatez. Cim dele s temito masinkami delam,tim vice je obdivuji.
Jedna varianta se servy v X a Y, druha varianta s KM. Na obrazku je videt,jak snadno lze otocenim vretene udelat z frezky jednoduchy CNC soustruh na lehci zatez. Cim dele s temito masinkami delam,tim vice je obdivuji.
Naposledy upravil(a) Pupak dne 3. 1. 2010, 7:17, celkem upraveno 1 x.
Asi to řeknu za všechny - NÁDHERA !
www.tc-pipa.wz.cz
No ale to máš pořád jenom původem pantograf......počkej až sáhneš na opravdicou frézu od nich!!! Jinak pěkná práce!!!.....Cim dele s temito masinkami delam,tim vice je obdivuji.

Ja doma tu jednu zasuvku skoro naplnil a vzhledem k tomu, ze kolem je vsude koberec .....kdyby to buchlo a nebyt doma....mno nic mockovohemil píše:Ale ty špony co ,to je neštěstí. koukám u té první fotky ,ta zásuvka na 230 už ani skoro není vidět

ke kazdym trem strojum by to chtelo vzdy jeste jednu zenskou

Prichy
Obcas se mi stane,ze se ozve rana a jistice leti.At delam,co delam,zasuvky od spon neuhlidam.To bych tu musel mit jedno telo jen na uklizeni.
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Nezkoušel někdo odsávání duralových třísek?
To že nechám CNC stroj valit, jdu na kafe a pak přijdu k hotovýmu výrobku, je skvělá představa, bohužel ale vždycky zkalená tím, že první co musíš udělat je vzít smetáček, vysavač nebo kompresor, a k výrobku se propracovat
A čištění T-drážek od špon je taky libůstka ...
To že nechám CNC stroj valit, jdu na kafe a pak přijdu k hotovýmu výrobku, je skvělá představa, bohužel ale vždycky zkalená tím, že první co musíš udělat je vzít smetáček, vysavač nebo kompresor, a k výrobku se propracovat

-
- Kontaktovat uživatele:
sprav si z hliniku alebo ocele take hranolceky na rozmer drazky ,aby boli zarovno stola, rozne dlzky a ked upnes zverak, zapchaj snimi zvysok stola a mas postarane...Krutor píše:
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Taky už jsem uvažoval o nějakých krytech na T-drážky, ale zatím nějak vítězí lenost. Mimojiné se mi do toho nechce proto, že to nikdy nebude na 100% - skoro vždycky tam mám nějakou upínku nebo doraz, takže kdytí nebude úplné.
No ale asi jak budu mít chvilku, tak ohnu kus plechu, a uvidím jak se to osvědčí.
Což o to - drobné třísky z duralu vyluxuju (když jsou suché), ale železné už jdou hůř, a špóny z vrtání ucpávají hadici vysavače. Ach jo ...
No ale asi jak budu mít chvilku, tak ohnu kus plechu, a uvidím jak se to osvědčí.
Což o to - drobné třísky z duralu vyluxuju (když jsou suché), ale železné už jdou hůř, a špóny z vrtání ucpávají hadici vysavače. Ach jo ...