Moje to není, já na to nemám čas ani místo, na ten jeden sraz v roce mě stačí WJ, a jestli se dostanu k nějakýmu bydlíku, tak max. ten, protože se v něm líp přebejvá. Jinak tohle je už kdoví kde. Je to ale vděčný auto, seženeš je pod kilo, a je jednoduchý. Takhle to pak vypadalo. Jinak k tématu, doma nic lepšího já 2k Pur na mašinu nedáš. Nejde jen o to, že je tvrdej, ale má i vrstvu. Ale pokud ho budeš tryskat šponama, tak nevydrží ani ten.elbarto píše: ↑16. 1. 2020, 8:20 To petr: Auto mojich dětských vlhkých snů. Dnes už to není o penězích, ale bohužel o čase. Prostě auto, které se mi líby věky, super volba gratuluju. Budeš preferovat origo stav veteránka nebo tam dáš naprosto ty úžasné, dokonale a uřvané podprahové vyfuky kulomety ?
Tmely, barvy, laky...
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
-
No plán je dať ten Alkyton na vrtačku V16 a MN80. Na tej vrtačke sa špóny k farbe moc nedostanú, na emene žiadna mega špóna nehrozí a to moje domáce kúsanie nepoužívam emulziu, ale olej.
Inak ten Alkyton je uretanizovaný a videl som s ním natretý dekel na brúske na plocho kde sa robilo s emulziou a vydržal.
Samozrejme poznám a uznávam všetky argumenty, prečo 2k PU je ideál. Ale nemám v dielni možnosť rozumne striekať tak, aby nebolo ostriekané aj všetko okolo a ten PU inak na stroj rozumne nedám. Proste je to dosť o možnostiach. Naviac pri mojom používaní to za 50 rokov ani v Alkytone nebude horšie ako teraz.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Na týchto motoroch sa karburátor prehadzuje moderný ovládaný elektronicky to sa dá. A kto má toto auto nech nepozerá na spotrebu, Jasné. Motory sa prerábajú na väčší výkon a prevodovky sa prehadzujú. Ale ľudia čo si myslia že si sadnú do takéhoto pôvodného auta a budú jazdiť ako nejakom Modernom aute nach na to zabudnú. Taký Mustang z 70 rokov okrem toho že má silnejší motor a vyzerá brutal lepšie jazdí ako žigulák. Tam treba komplet prerábať riadenie, podvozok aby to bolo ono.
No ja som prvý dojem keď som jazdil s mustangom ale aj kobrou veľmi miešaný. tá sila OK , ale jazdné vlastnosti nič moc.
No ja som prvý dojem keď som jazdil s mustangom ale aj kobrou veľmi miešaný. tá sila OK , ale jazdné vlastnosti nič moc.
- Mrosconi
- Kontaktovat uživatele:
OK, pánové a možná by jste věděli zda se dá a kde koupit větší tryska na ty nejobyčejnější stříkací pistolky z Hornbachu. Přímo v marketu nevedou. Výrobce je z Polska...
Nebo raději koupit druhou pistol s větší tryskou na tmel? Poradíte jakou? Viděl jsem jen takové za 10tis a nebo elektrické od Bosche:(
Předpokládám, že jsem schopný najít nějakou do tisícovky.
Díky za tipy a fajn den.
Nebo raději koupit druhou pistol s větší tryskou na tmel? Poradíte jakou? Viděl jsem jen takové za 10tis a nebo elektrické od Bosche:(
Díky za tipy a fajn den.
ako nemyslel som to ako v zlom, ale ja osobne som si myslel pred tým ako som sa dostal medzi tieto americké vozy že to ovládanie bude lepšie , bol to len taký môj dojem a verím že veľa ľudí si myslí to isté. áno presne tak je -to také surové jazdenie-
V Číně, resp. Ebay kde je zboží v Německu seženeš do tisícovky celou pistoli, dost možná sadu malá velká.
třetí generace, 80' těhle aut jsou zase jako Favorit, sice líp vybavenej, ale byla to stejná plastová doba.
Pro komfortnější ježdění bys potřeboval dnešní auto, ale když pak sedneš do moderního třeba Camara, tak tam už něco chybí. Je to tím zvykem z dnešních aut, kde jde všechno tiše, přesně hladce, samá elektronika, asistent. Oproti tomu starý auta do krize byly syrový koráby o kterejch si věděl, že v nich jedeš.
třetí generace, 80' těhle aut jsou zase jako Favorit, sice líp vybavenej, ale byla to stejná plastová doba.
Pro komfortnější ježdění bys potřeboval dnešní auto, ale když pak sedneš do moderního třeba Camara, tak tam už něco chybí. Je to tím zvykem z dnešních aut, kde jde všechno tiše, přesně hladce, samá elektronika, asistent. Oproti tomu starý auta do krize byly syrový koráby o kterejch si věděl, že v nich jedeš.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 2915178621
Něco takovýho, ale musíš si najít sadu s větší tryskou
Něco takovýho, ale musíš si najít sadu s větší tryskou
... sorry, že ti tam občas pindáme o autech. U levných pistolí z marketů většinou možnost dalších trysek není. Když ti přijde z levného shopu sami nevědí co tam bude, na webu mají 0.8 a pošlou to klidně s 1.3.Mrosconi píše: ↑17. 1. 2020, 9:18 OK, pánové a možná by jste věděli zda se dá a kde koupit větší tryska na ty nejobyčejnější stříkací pistolky z Hornbachu. Přímo v marketu nevedou. Výrobce je z Polska...
Díky za tipy a fajn den.
Ja šel cestou z mého pohledu slušného kousku z Ali možností 3 trysek. "original" IWATA" v China provedení. Auta nestřikám a jako štetkovači mi to dělá radost. Domluva se žlutochem byla náročná, ale nakonec to dopadlo. Kdo stříká hodně koupí marketovku na tmel a plnič a kvalitní na laky. Co čím pracují lakýrove je o řád jinde.
-
- Kontaktovat uživatele:
zdar my máme tohle https://www.ebay.com/itm/AUARITA-HVLP-G ... SwRWZb~ov~ nastříkat se stím nechá téměř cokoliMrosconi píše: ↑17. 1. 2020, 9:18 OK, pánové a možná by jste věděli zda se dá a kde koupit větší tryska na ty nejobyčejnější stříkací pistolky z Hornbachu. Přímo v marketu nevedou. Výrobce je z Polska...
Díky za tipy a fajn den.
malou tryskou sem stříkal akrylát na auto a tou nejnětší lak na eurookna hustoty jogurtu má své mouchy ale to je v týhle cenový relaci normální, a tím že je to v EU tak dorazila do týdne
cnc routr 125x400 cm + truhlářské stroje
www.facebook.com/truhlarnadvoracek
www.facebook.com/truhlarnadvoracek