Pupak píše:Kilovolt píše:Na bráchově škole sem dopad obdobně,tam mi to dokonce ten kantor nabíd:dej 100kkč a je tvoje!.
Pokud ti ji nabizi za 100 tis. a je v dobrem stavu,tak nevahej ani vterinu.
Za 150 se bezne prodavaj ve stavu pomalu volajicim po GO.
Nechci zase vyvolavat proticinske nalady,ale nekdy stroj jen vypada jako stroj. Pred tydnem jsem koupil cinskou sprchovou hlavici s hadici. Ta stara , ceska, byla plna vodniho kamene a uz moc nefungovala. Proste byla tu 15 let.
Ta nova vypadal skoro stejne,jen se po dvou dnech pretrhla ta kovova spirala,vytrhla plastova vlozka a bylo vymalovano.
Pravda,stala jen 120 Kc,ta ceska 500. Nicmene za dva dny dost drahe.
V krame mi rekli.To ste za to asi moc tahal,ne?
Mam pocit,ze ten obecny trend prodavat nepouzitelne veci uz prekrocil vsechny rozumne meze.
V zelezarstvi mi znama prodavacka ukazovala cinske vrtaky,ktere jim nabizel dealer.Vytahla 6mm vrtak z krabicky a ve dvou prstech ho ohnula.
Cela sada za neuveritelnych 99 Kc. No, nekupte to.
Vrchol vseho jsou ovsem cinske inbusove srouby a klice. Zrejme je delaji z modeliny.
Ono se staci podivat na internet na stranky evropske obchodni komory,kde je seznam nepouzitelnych a zdravi ohrozujicich vyrobku z jedn. zemi. Ten cinsky ma pres 2500 polozek.
Kdy uz lidem konecne dojde,ze tady zavirame jednu fabriku za druhou, abysme sem mohli vozit tyhle pseudoprodukty. Vyhazujeme penize za nepouzitelny sracky,likvidujeme si vlastni hospodarstvi a vsecno,co ma nejakou cenu rozprodame. Pak se divime,ze prvni,co zahranicni majitel udela je ,ze tu fabriku u nas zavre a lidi vyhodi na ulici.
Nekdy si fakt rikam,kam tohle povede.
HajHou