Chlazení
Ked sa nepouziva tryska, a kvapalina ma len curat na nastroj, staci fontankove cerpadielko za par stovak. Cerpadlo z ostrekovacu dokaze dat 6bar, je na kratkodobe pouzitie, ale staci ho zregulovat na cca 6V a hreje sa menej. Palivove cerpadlo moze bezat v kuse a je jedno ci je membranove, lamelove, piestikove alebo zubove, skor je problem ho zohnat.
Nevzdelany samouk, zo vsetkeho trosku, ziadne konkretne zameranie :)
Nic origo nekupuj!
Kup čerpadýlko na zahradní fontány za pětikilo a zbytek dodělej. Já ho mám a výtlak 2,5m. Při používání musím snižovat tlak ventilem a to mám kbelík asi 1m pod soustruhem.
Když dám ventil na plno, emulze stříká jak v myčce na auta.
Kup čerpadýlko na zahradní fontány za pětikilo a zbytek dodělej. Já ho mám a výtlak 2,5m. Při používání musím snižovat tlak ventilem a to mám kbelík asi 1m pod soustruhem.

nejaky takovy ty OBI cerpadla? a jake pouzivas trysky? takoev ty bezne co se kupujou oranzove modre skladaci naklapeci stavebnice? nebo neco jineho?potraviny píše:Nic origo nekupuj!
Pouziva sa aj nerezova trubka pre profesionalnu vyrobu vlnovcovych hadic, tiez sa da pekne ohybat, trosku pruzi, ale ma tenku stenu a vydrzi kdeco. 1 stranu staci prevliest matku rozklepat, zalozit tu segerku, gumene tesnenie alebo tesnenie zo sklenene flasky kelt
a na fest zasrubovat na redukciu primontovanu na suporte. Na druhu stranu podobne. Meter te "hadice" stoji asi 100kc, skusim pohladat
http://www.elektrocech.cz/media/image/hadice%201.jpg neni to ono, ale tak to vyzera

http://www.elektrocech.cz/media/image/hadice%201.jpg neni to ono, ale tak to vyzera
Nevzdelany samouk, zo vsetkeho trosku, ziadne konkretne zameranie :)
to je v podstate trubka co pouzivaji vodaci, plynari na pripojeni bojleru, kotlu atd.. tam jsou taky schopni pridelat rovnou matici a celej rozvod se da natahat treba ve vodovodnim plastu a celkove je to za par korun..ze jedny strany mas matici rovnou na plast a nebo na hadici a z druhy strany si udelas trysku se zavitem jakou chces.. to je taky asi rozumne reseni..J0hny píše:Pouziva sa aj nerezova trubka pre profesionalnu vyrobu vlnovcovych hadic, tiez sa da pekne ohybat, trosku pruzi, ale ma tenku stenu a vydrzi kdeco. 1 stranu staci prevliest matku rozklepat, zalozit tu segerku, gumene tesnenie alebo tesnenie zo sklenene flasky kelta na fest zasrubovat na redukciu primontovanu na suporte. Na druhu stranu podobne. Meter te "hadice" stoji asi 100kc, skusim pohladat
Hm, čerpadlo jsem kupoval v Globusu (zahrada) a přes net magn.držák, včetně flex.hadic. No a propojil hadicí s kbelíkem a už chladím.RaS píše:nejaky takovy ty OBI cerpadla? a jake pouzivas trysky? takoev ty bezne co se kupujou oranzove modre skladaci naklapeci stavebnice? nebo neco jineho?potraviny píše:Nic origo nekupuj!
Tak jsem zkoušel ty výšky co zvládne Unimax,1,80m ještě teče ale neni to už vyložně proud/1,9 už jen kape/,ideální max je podle mne tak 1,6 aby to šlo nasměrovat na výrobek a nepletlo se to.Zkoušel jsem to z nuly/prázdná hadice/.