Drátky na měrní závitů

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
stanik84

26. 3. 2025, 1:21

ovi-ivo píše: 26. 3. 2025, 7:43 na té fotce máš u popisu měrek chybu: CHYBÍ TI TAM ZA ČÍSLEM ZNAČKA PALCE :wink:
ten optický úhloněr od zeise ještě nemám do toho sem ještě nekoukal, měl by být myslim i přesnější než somet, pzo, ale mám s budíkem a tam nemusím koukat do optiky.
stanik84 píše: 26. 3. 2025, 7:04
ovi-ivo píše: 26. 3. 2025, 7:00 Musíte mít drátky co jsou od zeise, každý drátky jsou v držáčkách, na mikrometr se nacvakne tam drží a pak se to měří jedna radost.
Tak jest. Dával to sem před lety Milan, když se tu debatilo o měření závitů. Bez něj je to tady mrtvý.

Edit: ono celkově ten Zeiss uměl. Pár toho od něj mám. Nedávno jsem toho pár nafotil.
Nějak jsem porovnával čtení třeba z optického úhloměru a Zeiss na jasný čáře vyhrál - zkoušel jsem Zeiss, Somet a nějakej Polák - myslím PZO. To PZO děsnej krám.

Tak aspoň jedna z mnoha od Hommelwerke :-)
Tyhle jsou použitelnější - Zeiss :-)
Přílohy
zeiss.jpg
rovina85

27. 3. 2025, 5:09

Drátky prodány. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“