Díky. Mám v pláne za pánom Dudasom niekedy zaskočiť, aj keď zatiaľ určite nehorí. Má tam spomínané aj nejaké plastové komponenty, za ktorémirenc píše:Dolezite je vediet co chces robit ci to mas len ako zabavku alebo ci ty to ma ulachcit pracu,
vo firme v ktorej robim sme sa rozhodovali medzi profi a hobby a rozhodli sme sa pre
kompas 3000 je to prvy prototyp ,ktory nam vyrobil pan Dudas. Vsetky dohody
boli dodrzane .My mame vsade linearne vedenia a gulikove skrutky, neviem ako je to s
kompas 800 ale staci sa opytat pana Dudasa lebo na tych fotkach, ktore ma na
strankach je to obojake, ale ked povies co od stroja pozadujes a co chces ....
Ps: nic si stoho nerob ze si slovak a pises na modro
ale ručí, predsa len by som to však rád videl. Človek nikdy nevie dosť a stále sa učí.
Nejaký nápad čo chcem robiť mám, skúšam v okolí tak trochu zisťovať záujem, ale nechcem kričať ani sľubovať dopredu. Najprv chcem mať jasno,
akú mašinku si viem zabezpečiť, čo zvládne, a čo zvládnem ja. Inak som strojár a robím v obore už dosť rokov, faktom je, že to ide dolu vodou.
Ako peniazmi, tak aj podmienkami - stále sa skracujúce termíny, stále väčší tlak na kvalitu, stláčanie cien dole, predlžovanie záruky - aj keď je
práce dosť, začína to byť živorenie. Pol roka sa jedná o zákazke, do poslednej chvíle sa obchodníci naťahujú o 50 €, a potom chcú mať všetko
hotové za 2 týždne. Takže mám v pláne obzrieť sa po kľudnejšej, ale pravdaže tiež asi slabšie platenej práci, a po večeroch sa venovať niečomu
zaujímavému, čo mi časom môže finančne yypomôcť. Nie som na to odkázaný, ale tiež nechcem nerobiť nič...