Novalon - malé balení
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Řadu let myju všechny mašiny a to i od padesátileté špíny (zaschlý oleje s nalepeným bordelem) pěnou na čištění pečících trub a sporáků. Nic lepšího jsem dosud neobjevil.... Ale pozor jsou rozdíly mezi jednotlivejma značkama. Některý jsou lepší, některý horší, ale ve finálu to s nima očistím vždycky. 

přípravky na trouby na krbová skla jsem zkoušel taky, to mám běžně doma tak jsem to samozřejmě zkoušel, ano funguje to ale s tim novalonem se to neda srovnat.. nicméně už jsem sehnal jak novalon 350kč/l ( ve 40l to stojí asi 200+dph) tak ještě nějaké jiné odmašťovadlo tak můžu čistit..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
od distributorů novalonu jsem si zjistil kdo to odebírá a shodou okolností jeden známý dělá v jedné firmě která to bere tak mě odlil, nic oficiálního co bych tady ale mohl prezentovat to není..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu