SU32 - r.v. 1962 som mal rozobraté asi celé,, všetko som pretesnil (nove "O"kužky, tesnenia, guferá), vymenil som ložiská v hlavnej prevodovke a taktiež v suporte, vo vretene boli v dobrom stave (mal som aj to rozobrate). V buducnosti ma ešte čaká prevodovka posuvov a vreteno (k tomu to je dobry prístup čiže nieje problem). Všetko som vyčistil od nánosov starého oleja, emulzie a neviem ešte čoho všetkého ( v nadži na emluziu bolo tolko svinstva, že som ju ledva odniesol ). Vymenil matku a skrutku priečneho suportu (bola tam ista vola a už ked som to mal rozobrate...). Vymenil ložiska v motore a spojazdnil čerpadlo mazania. V suporte chýbalo male piestikove čerpadlo mazania (polovica odlomena, bol tam len spodny diel), cele som ho musel vyrobiť, podla pasportu (som sa čosi nameral). Opravil som elektroinštaláciu, navinul nový transformátor a dorobil brzdenie jednosmerným prudom (alnico sa už ku mne nedostalo). Zbavil som ho štetkovej zelenej (byvaly majiteľ sa asi nudil vyzeralo to otrasne). Vymedzil všetky vôle (celkom sa mi to podarilo). Spravil som len pár fotiek

čo ma teraz mrzí, popísal som čisla ložísk, snaď to niekomu pomôže. Bola to pekná makačka, ale oplatilo sa a zatial som sním spokojny. Teraz akurát špekulujem frekvenčným meničom
PS: bývalého majiťeľa som mal neraz chuť poriadne kopnuť do zadku

takže ho pozdravujem.
http://addo1.rajce.idnes.cz/SU32/#SCAN0062.jpg