buková kulatina
To sice nevím, ale mohu ti domluvit exkurzi, tam, kde se dělají skutečná. Začne to špalkem a na konci je hygienicky balené párátko na baličce, kterou jsem dělal.
Čuměl bys, jaký je to cvrkot při jednotlivých fázích výroby.
Čuměl bys, jaký je to cvrkot při jednotlivých fázích výroby.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to technicky poresil , nevim jak to presne nazvat , rotacni , okruzovaci hlavou.
Tak jak se vyrabeji treba topurka na hrabe a jine..
Kulatina v tomto pripade vznika dokonce z predpripravenych hranolku.
Pouzitim kulatiny uz jako polotovaru by se to cele jen zjidnodusilo.
Material se tim protlacuje.
RADEK
Tak jak se vyrabeji treba topurka na hrabe a jine..
Kulatina v tomto pripade vznika dokonce z predpripravenych hranolku.
Pouzitim kulatiny uz jako polotovaru by se to cele jen zjidnodusilo.
Material se tim protlacuje.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
Kdepak, strouhá se to na stroji, který bych při troše dobré vůle, přirovnal funkcí k šepingu. Ale je o hodně rychlejší. Strouhá 4 kusy najednou, snad +- 5 zdvihů za sekundu, nepočítal jsem to. Pak se to nařeže na délku, zabrousí špičky, no a pak zabalí po jednom do papíru, nebo fólie. Potom naskládá do krabiček dle požadavků zákazníků (nejčastěji 500 ks), ty se dají do velké krabice a expeduje se. Cena za kus nula, nula, nic.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé. Jako cvičení jsem si zkoušel představit jak bych to navrhl já a vyšlo mi, že by se v jednom stroji dělala dýha a ve druhém z ní vystřihovala párátka.
Aleš Procháska
Já mám na mysli ty z kulatiny o průměru 2,2 mm. Ty placaté se opravdu stříhají z dýhy. Pak jsou ještě napichovátka např. na jednohubky, které mají na jadnom konci špičku a na druhém "ozdůbku", aby to nelkouzalo z ruky, ale ta se taky nesoustruží na CNC.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Pak existují ještě bambusová párátka. Používám je na vytahování o-kroužků. Tam bude asi taky jiný postup, tipuju, že ručně naštípat bambus a pak nějakým průvlakem zakulatit, nařezat a zašpičatit.
Aleš Procháska
kde jsou ty časy .Čína vymírá . Začla pracovat,civilizovat se a vymírat. Proto se někteří spoluobčané brání pracovat,aby nevymřeli.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...