nooo to 1.5kw čínske vychádza 5200kč aj vreteno aj invertor dohromady .... ale je tam len kleština ER11 a tá je do stopky 7mm ja robím najčastejšie so stopkou 8mm ale za 6500kč sa dá na ebay kupit vreteno a invertor 2.2kw a to už ER20 kleštinu .... no nad tym atasom by som uvažoval jedine keby dal 4000 aj atas aj frekvenčný menič a to asi nedá ani nahodouThomeeque píše:No dyk, 6500 už je zhruba to ebay vřeteno, ne? Tady k tomu za ty 4000 dával navíc nějaký příslušenství (sada kleštin, několik matic navíc, utahovací klíč), to taky něco stojí.. ale tak zkus ho ukecat, no
CNC router na drevo
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
obcas se da nekde poridit ER11 klestinu pro nastroj 8mm
naprikla http://www.usovo.de" onclick="window.open(this.href);return false;
naprikla http://www.usovo.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Tak to sem ti asi prvně špatně rozumněl, já měl pocit, že naznačuješ, že Zami koupil atase relativně levně (3500 za nový vřeteno) a teď je těch 4000 za použitý draho a že tim pádem to šlo nahoru.. no, nemusíme se v tom patlat, je to z mý strany jen akademická debata1mulen1 píše:nooo to 1.5kw čínske vychádza 5200kč aj vreteno aj invertor dohromady ....

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
no práve to že Zamimu sa to podarilo nové za 6500 aj s meničom a preto som sa pytal že či to išlo tak nahoru. A ked hej tak jemu sa to neoplatí predávat za 4000 aj s meničom a mne sa to neoplatí kupit za 4000 bez meniča a ked sa nič nenajde skúsim toho činanaThomeeque píše:Tak to sem ti asi prvně špatně rozumněl, já měl pocit, že naznačuješ, že Zami koupil atase relativně levně (3500 za nový vřeteno) a teď je těch 4000 za použitý draho a že ti pádem to šlo nahoru.. no, nemusíme se v tom patlat, je to z mý strany jen akademická debata1mulen1 píše:nooo to 1.5kw čínske vychádza 5200kč aj vreteno aj invertor dohromady ....přeji šťastnou ruku a snad se tu ozve i nějaký praktik..

Než jsem si to tady přečetl, poslal jsem 1mulen1 SZ, že bych to komplet nechal za 4000,-
A koukám, že jsme se asi potkali.....
Třeba se domluvíme. Původně jsem si ho chtěl nechat jako zálohu kdyby něco.... Ale asi to nemá cenu.
Miloš

Třeba se domluvíme. Původně jsem si ho chtěl nechat jako zálohu kdyby něco.... Ale asi to nemá cenu.
Miloš
- Pepa z depa
.. krása, jsi moc šikovný, tak ať vřeténko a celá mašinka k radosti slouží 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Tak chalani prvý pokus o sunburst nevyšiel
síce pekne vytienované ale boli čierne prskance tam kde byt už nemali ... tak som to hned zotrel. Skúsim dnes dat pre airbursh redšiu farbu a prelejem to cez filter ten lak a uvidíme
garmont: je to velký rozdiel
aj v hlučnosti aj v chode vretena ... jediné čo dávam plus kressovi je dvojité kosouhlé ložisko ale zasa u atasa je tak velmi rýchla a jednoduchá výmena ložísk že to vobec neriešim 

garmont: je to velký rozdiel

ahoj skus si udělat masku z novin nebo čehokoliv a umístit jí tak aby zakrývala
plochu kam už nechceš kapičky mít a máš pokoj . řešení je taky stříkat od středu kytary
jakoby ven tohle ale skus nejdřív na nečisto na něčem jiném chce to cvik
a hlavně používej odsávání kolikrát stačí i jenom lepší ventilátor na netu je návodů spousta
jak si zhotovit odsávání a je to pak úplně jiná písnička .
plochu kam už nechceš kapičky mít a máš pokoj . řešení je taky stříkat od středu kytary
a hlavně používej odsávání kolikrát stačí i jenom lepší ventilátor na netu je návodů spousta

ahoj ahoj k druhému nástreku som sa ešte nedostal malujem teraz barák a osádzam nové zárubne ... tak dakujem za cenné informácie skúsimmas píše:ahoj skus si udělat masku z novin nebo čehokoliv a umístit jí tak aby zakrývala

To se to staví když je CNC, že
PS: Jak dlouho by zabrala jen čistě ruční práce? Dá se to odhadnout.

PS: Jak dlouho by zabrala jen čistě ruční práce? Dá se to odhadnout.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.