Zdražování elektřiny

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
pafik

3. 10. 2022, 12:26

Oni se v těch ptákách vůbec všichni vyžívaj :) .
I když tenhle mi připadá, netuším proč, že má zobák trochu jako kačer Donald :D .
Možná to ozobí ...
resize=445,445_.jpg
fmodel
Kontaktovat uživatele:

3. 10. 2022, 12:28

majo477 píše: 3. 10. 2022, 11:55 Ani detúrence na ukraine nezaostávajú Screenshot_20221003-125343_Telegram.jpg
To jsou amatéři ,takhle se to dělá v rusku, a aby nemuseli platit za autorský práva za hákový kříž tak něco z jejich tvořivosti.
Přílohy
298285895_5731144443572073_5741350577558445288_n.jpg
298375098_5731138380239346_4613326005110184228_n.jpg
297956386_5731142213572296_2565611983772051399_n.jpg
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 10. 2022, 12:31

Se zacatkem postu bych souhlasil.
S tim tvrzenim ze je na tom rusko lepe nez predvalecna ukrajina bych byl opatrnejsi (patrne jak kde).
1. Tam slo dost penez prez jejich makace tady v evrope a ty se ucelne vynakladali (nesli krz stat)
2. Ten transfer zakladniho bytoveho vybaveni jako pracky koberce zachody taky hovori o necem jinem nez pises.
3. Mluvi se o tom ze priklon ukrajiny k zapadu a vyssi zivotni standardy kazili putinovi moralku v rusku, asi na tom taky neco muze byt.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mex

3. 10. 2022, 12:39

robokop píše: 3. 10. 2022, 12:31 Se zacatkem postu bych souhlasil.
S tim tvrzenim ze je na tom rusko lepe nez predvalecna ukrajina bych byl opatrnejsi (patrne jak kde).
1. Tam slo dost penez prez jejich makace tady v evrope a ty se ucelne vynakladali (nesli krz stat)
2. Ten transfer zakladniho bytoveho vybaveni jako pracky koberce zachody taky hovori o necem jinem nez pises.
3. Mluvi se o tom ze priklon ukrajiny k zapadu a vyssi zivotni standardy kazili putinovi moralku v rusku, asi na tom taky neco muze byt.
Tak na první kliknutí:
HDP na hlavu Rusko 10 743 dolarů, Ukrajina 2 640 dolarů.

Že vojáci kradou na okupovaném území je něco jiného a prakticky nesouvisejícího.
Ale samozřejmě je to velmi-velmi špatně a svědčí to o špatné morálce dotyčné armády.
Úplně vykořenit se ale myslím nepovedlo nikdy žádné armádě.
Je to jedna ze strašných tváří každé války. Je to doba, kdy se Bůh nedívá (jak říkává můj oblíbený vrchní inspektor Mlčoch).
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 10. 2022, 12:40

Jinak k tomu sevastopolu. On by musel byt vpodstate vojensky napaden aby to obhajilo takovouhle valku. Jinak se jakekoli spory meli resit diplomaticky, obchodnimi sankcemi atd... Ale nic co by bylo na takove urovni aby to obhajilo masove vrazdeni jsem nezaznamenal.
Uz treba teroristicky utok na dvojcata v USA se diskutoval jakoze zda je adekvatni vest utok na taliban.... A ze to bylo nejakych obeti.....
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 10. 2022, 12:42

Vzhledem k velikosti to bude vypadat asi trosku jinak. Ale budiz. Treba takova italie jak je mala ma vic nez cele rusko.
Mex píše: 3. 10. 2022, 12:39
robokop píše: 3. 10. 2022, 12:31 Se zacatkem postu bych souhlasil.
Tak na první kliknutí:
HDP na hlavu Rusko 10 743 dolarů, Ukrajina 2 640 dolarů.

Že vojáci kradou na okupovaném území je něco jiného a prakticky nesouvisejícího.
Ale samozřejmě je to velmi-velmi špatně a svědčí to o špatné morálce dotyčné armády.
Úplně vykořenit se ale myslím nepovedlo nikdy žádné armádě.
Je to jedna ze strašných tváří každé války. Je to doba, kdy se Bůh nedívá (jak říkává můj oblíbený vrchní inspektor Mlčoch).
Grad

3. 10. 2022, 12:56

Grad píše: 3. 10. 2022, 11:44
Josef píše: 3. 10. 2022, 11:21
Fifík píše: 3. 10. 2022, 7:09

Díky za informace, které si každý může najít na wikipedii.
Jak to ale ospravedlňuje okupaci 1/7 suverenního státu, vraždění a mučení civilistů a vojáků, útoky na JE a krádeže cizích území a další a další porušování konvencí (přijatých i RF) se nedozvíme. Stejně jako odpověď na josefovu otázku...
A taky by mohl vypracovat třeba analýzu historie Královce. Ale to by bylo na něj asi příliš, noty zřejmě nedostane. To není nyní na pořadu ruské propagandy.
Tak tohle je konečně ten správný post. Naprosto relevantní k Ruskem předkládaným a realizovaným histerickým požadavkům!

Naštěstí máme dostatek místních českých akčních spoluobčanů, kteří historii vnímají naprosto stejně jako Kreml a souzní s ním.
Takže ano, Královec musí být opět navrácen čechům, tak jak to bylo odjakživa, tj. již od 1. písemní zmínky o něm.
https://www.petice.com/petice_za_vyhlae ... _republice

Pro některé případné histerické nedouky, pro jistotu pár základních informací o které to vlastně české město jde: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kaliningrad
Češi na tomto příkladu ještě světu ukážou jak se takové věci řeši mírově a diplomaticky.
Teď se konečně ukazuje, jak je "náš" prasident prozíravý státník a že né nadarmo má prognostické zkušenost...
- teď už kanál tří moří začíná dávat smys i největším odpůrcům
- největší přátelé, číňani mohou začít kopat
- no a drobnost jako předání Královce přítelem Putinem, to by se mohla odehrát slávnostně přímo na krasnoj plošťadi
Prostě Z-mann for ever :idea: :D
lapa
medaile za lepsi forum

3. 10. 2022, 1:05

bobik píše: 2. 10. 2022, 2:19 Tys vyjmenoval věci, které pomáhali lidem zvyšovat životní úroveň.
Jeste k tem prikladum objektu pro referenda, co jsem zvolil ... a tys je takto oznacil ... prospesne ...
Ty jsi takovy roztomily hlupacek - presne tak, zvolil jsem prave ty priklady, ktere v konecnem dusledku lidem defacto pomohly a pokrok posunuly ... a netusil jsem, ze tu lest neprohlednes ...

Ale pes je zakopan v tom v tomto: v dobe jejich "vznikani" - tedy v dobe, kdy by se o nich referendovalo - byly povazovany za vrcholne skodlive, nebezpecne, ba primo od dabla ...
* Pred automobilem musel behat bezec, plasil kone a bohabojne obcany a vubec mu byly kladeny vsemozne prekazky (krome jineho nesmyslna zabava pro par zbohatliku, co nevedi, jak tezko se prosty lid zivi ...)
* Parni lokomotivy a tudiz vyssi rychlost na draze - vynalez od dabla a pri rychlosti vyssi nez (snad 25 km/h, samozrejme v mph, abych nebyl napaden za historicko/geografickou nespravnost) cestujici zesili, nerkuli zemrou na miste, zeny budou neplodne a dobytek dtto ...
* Ockovani - dtto (od dabla, kde je psano v bibli) a navic nesmysl - jak muze "hnis" od nemocneho pomahat zdravemu .... atd ...

Takze refendovanim by to asi dopadlo jak, co myslis?
Kdo byl takrka absolutnim "opinion makerem" v te dobe a jaky byl jeho nazor ...?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
lapa
medaile za lepsi forum

3. 10. 2022, 1:29

fmodel píše: 3. 10. 2022, 12:28 To jsou amatéři ,takhle se to dělá v rusku, a aby nemuseli platit za autorský práva za hákový kříž tak něco z jejich tvořivosti.
Napadne mi to pripomina SA - a jestlipak jsou taky prolezli "homosexualismem", jak SA byly?
A byl to i jeden z nevyznamnych duvodu, proc byly nakonec (SA) zlikvidovany.
Ale - velmi nevyznamny - prvotni byly samozrejme politicke - SA vadily reiswehru, spickam NSDAP a taky dynamickym SS ...

Apropo - co je vlastne ted v Rusku ekvivalent SS?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Josef
Sponzor fora

3. 10. 2022, 1:33

Mex píše: 3. 10. 2022, 12:10
Axim píše: 3. 10. 2022, 6:17 ... Ukrajinci udělali největší chybu uvěřili této mezinárodní dohodě a souhlasili z odzbrojenim a vzdali se jaderných hlavic...
Bez návaznosti na předcházající i následující posty:
Kdyby Ukrajině ty jaderné zbraně zůstaly, tak už nejsou na Ukrajině ale někde na černém trhu, v Iránu nebo tzv. Palestině.
Myslím, že můžeme být moc rádi, že jim nezůstaly.
Nevím, jaké praktické zkušenosti máte s Ukrajinou. Vím, že teď ji musíme milovat a považovat ji za svatou.
Ale předtím, když jsme ještě nemuseli, tak to byl jeden velký bordel a zkorumpovaná nefunkční země.
Rusko není na hlavu zrovna moc bohatý stát. Ale stále je na tom mnohem líp než předválečná Ukrajina.

PS. Používám záměrně pojem "předválečná Ukrajina", abych se nedostal do hledáčku majitelů pravdy, že současnou válečnou Ukrajinu nedostatečně adoruji.
Teď jsi se střelil do své ruské nohy. :lol: S tím rozkrádáním a korupcí.
https://echo24.cz/a/SiQ3V/zpravy-zahran ... .sznhp.box
lapa
medaile za lepsi forum

3. 10. 2022, 1:39

Josef píše: 3. 10. 2022, 1:33 Teď jsi se střelil do své ruské nohy. :lol: S tím rozkrádáním a korupcí.
Proboha (reaguji na ten clanek "... V Rusku se údajně ztratilo asi 1,5 milionu vojenských uniforem, které nyní chybí vojákům hnaným na frontu na Ukrajinu. Uvedl to podle deníku Novaja Gazeta poslanec za Zabajkalskou oblast Andrej Guruljev. ..."), proc ale musi mit ruska mrtvola na sobe ruskou uniformu?
Z prestiznich duvodu?
Na Krymu stacili zeleni muzicci ...
bobik

3. 10. 2022, 1:44

lapa píše: 3. 10. 2022, 1:05
bobik píše: 2. 10. 2022, 2:19 Tys vyjmenoval věci, které pomáhali lidem zvyšovat životní úroveň.
Jeste k tem prikladum objektu pro referenda, co jsem zvolil ... a tys je takto oznacil ... prospesne ...
Ty jsi takovy roztomily hlupacek - presne tak, zvolil jsem prave ty priklady, ktere v konecnem dusledku lidem defacto pomohly a pokrok posunuly ... a netusil jsem, ze tu lest neprohlednes ...

Ale pes je zakopan v tom v tomto: v dobe jejich "vznikani" - tedy v dobe, kdy by se o nich referendovalo - byly povazovany za vrcholne skodlive, nebezpecne, ba primo od dabla ...
* Pred automobilem musel behat bezec, plasil kone a bohabojne obcany a vubec mu byly kladeny vsemozne prekazky (krome jineho nesmyslna zabava pro par zbohatliku, co nevedi, jak tezko se prosty lid zivi ...)
* Parni lokomotivy a tudiz vyssi rychlost na draze - vynalez od dabla a pri rychlosti vyssi nez (snad 25 km/h, samozrejme v mph, abych nebyl napaden za historicko/geografickou nespravnost) cestujici zesili, nerkuli zemrou na miste, zeny budou neplodne a dobytek dtto ...
* Ockovani - dtto (od dabla, kde je psano v bibli) a navic nesmysl - jak muze "hnis" od nemocneho pomahat zdravemu .... atd ...

Takze refendovanim by to asi dopadlo jak, co myslis?
Kdo byl takrka absolutnim "opinion makerem" v te dobe a jaky byl jeho nazor ...?
Jo jo, jsem hlupáček. Pořád s tebou diskutuji i když vím to pravidlo, že když se někdo baví s pitomcem déle než 5 minut, už se baví dva pitomci. :D
fmodel
Kontaktovat uživatele:

3. 10. 2022, 1:48

Josef píše: 3. 10. 2022, 1:33 S tím rozkrádáním a korupcí.
Já ti řeknu kde jsou https://russian-army-shop.cz/?fbclid=Iw ... rFJ--GFDIU :mrgreen: :mrgreen:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
lapa
medaile za lepsi forum

3. 10. 2022, 2:04

bobik píše: 3. 10. 2022, 1:44 Jo jo, jsem hlupáček. Pořád s tebou diskutuji i když vím to pravidlo, že když se někdo baví s pitomcem déle než 5 minut, už se baví dva pitomci. :D
Tolik sebekritiky jsem ani necekal :lol:
bobik

3. 10. 2022, 2:06

Cizace na osel.cz:
Otázka: Myslíte si, že Německo prokázalo razantnost, jak by mělo?
Odpověď: „Jsem docela obdivovatelkou kancléřky Merkelové a slyšeli jsme její prohlášení, když byla u prezidenta Obamy ve Washingtonu. Bylo to velmi dobré prohlášení, ale teď potřebujeme přísnější sankce a já se obávám, že v určitém okamžiku se to pravděpodobně bude muset týkat ropy a plynu. Ruská ekonomika je zranitelná. Ruský vývoz spočívá z 80 % v ropě a plynu. Říká se, že Evropanům dojde energie, no ale Rusům dojde hotovost dříve než Evropanům energie. Já chápu, že je to nepříjemné. Ale mít v tomto vliv na obchodní vazby je jeden z mála nástrojů, které máme k dispozici. V průběhu doby chceme změnit strukturu energetické závislosti, více závislosti na severoamerické energetické platformě, obrovské štědrosti Severní Ameriky. Ropy a zemního plynu, které nacházíme v Severní Americe. Amerika nechce potrubí, které vedou přes Ukrajinu a Rusko. Léta jsme se snažili přimět Evropany, aby se zajímali o jiný plynovod a trasy,...“
Condoleezza Rice, bývalá ministryně zahraničí USA. Z vystoupení dne 16. května 2014
(Video: https://www.youtube.com/watch?v=pJMjJfUzFkw
Že by i na oslu byli proruští trolové? :D :D
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“