To by chtělo udělat referendum o tom, zda věříme že CO2 vypouštěné člověkem způsobuje globální oteplování a když výsledek bude ne, tak eurosoudruhy s povolenkama poslat do prde.... Vždyť tohle ekošílenství je víra a ústava nám říka, že si víru můžeme svobodně vybrat. A mě tu jejich víru nutí platit. Jako vyznavač jiný víry, že člověk za globální oteplování nemůže mě to hluboce uráží a vyzívám souvěrce ke svaté válce.

Přemejšlím, že se letos pustím do male FVE, abych alespoň pokryl to zdražování. Na úplnou soběstačnost bohužel neschrastím kapitál. Taky sousedi by nebyli rádi, kdyby mi přes zimu vrčela venku elektrocentrála (přeci bych si ten kravál nedal do baráku). Nenapadaj vás podobný plány? Už druhý den pročítám Mypower forum. No jsem z toho ťumpachovej. DC AC jsem si pamatoval ještě ze školy, ale co je to DS? No distribuční soustava. To je novinka.
Pak další typ, má člověk počítat s 48V a ne s 12V. Zatím tedy nevím čeho ale prý to člověka chytne, 12V prodá a kupuje 48V komponenty či co. Pak jsou prý nejlepší polymorfní panely. No a teď študuji hybridní měniče, mikropřetoky do DS a že z toho může být problém u distributora. No je to celá věda. Ale snad se tím prokoušu. Trubka hodně pomáhá, ty komentáře pod videem taky.