Zdražování elektřiny

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
Mart_68
Trol

20. 10. 2021, 9:58

Josef píše: 20. 10. 2021, 9:49
Mart_68 píše: 20. 10. 2021, 8:45
Josef píše: 20. 10. 2021, 8:32
Marte, jsi to ještě ty, nebo už podle rétoriky je to Tomio? :shock: :lol: Jinak je to standartní prostředek vymáhání práva, pokud někdo např.půl roku není ochoten splnit rozsudek.
podívej se anologicky na případ na vymáhání omluvy na Zemanovi ohledně Peroutková článku, vidis tam nějakou exekuci? A to běží daleko déle, žádná finanční exekuce tam není...CNN Prima v podstatě zločinecká organizace plní klamavymi články nějaké zadáni proti demokraticke opozici. Média které vlastní oligarchové jsou prostě nebezpečná hlavně v tom, že jim věří na Gaussově krivce méně inteligentní vetsina, bohužel se stejným volebním právem. Všimni si o čem byly volby - o Babišovi ne o demokracii. Směrování politiky státu řídí média vlastněná oligarchy..Okamura žádná média nevlastní a přesto dostal deset proc...to není spatne.
Ty jsi s tou exekucí fakt materiál. Zkus popátrat minulosti, že hrozila dokonce na stát. Jo, máš taky stejné volební právo, njn.
exekuce nehrozí, buď je exekuční příkaz nebo není...jseš prostě zblbej bulvárem a děláš ze sebe zbytečně vola, když jsi nikdy ničemu nečelil, nepodnikal, tak se se mnou nehádej.
tak o čem je vlastně ta Prima:
https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/ ... oakcie_neh
pan Zach bydlí na městském úřadě, Prima ma v účetnictví při prodeji stamilionové fiktivní faktury..takže musí být hodná a nyní poplatná establishmentu..toto je tvůj zdroj proti Okamurovi?
-_-_-
Josefe toto se ti asi líbit nebude:
Britský týdeník The Economist loni v září v souvislosti se zpravodajstvím o migrační krizi upozornil, že Ivan Zach má blízko k prezidentovi Miloši Zemanovi. Při říjnové kauze kolem neudělení řádu pamětníkovi holokaustu Jiřímu Bradymu Prima vyřadila z pořadu Show Jana Krause pasáž s kritikou prezidenta, po jednodenním odkladu nakonec odvysílala nový díl.
Naposledy upravil(a) Mart_68 dne 20. 10. 2021, 10:20, celkem upraveno 1 x.
Josef
Sponzor fora

20. 10. 2021, 10:20

Mart_68 píše: 20. 10. 2021, 9:58
exekuce nehrozí, buď je exekuční příkaz nebo není...jseš prostě zblbej bulvárem a děláš ze sebe zbytečně vola, když jsi nikdy ničemu nečelil, nepodnikal, tak se se mnou nehádej.
tak o čem je vlastně ta Prima:
https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/ ... oakcie_neh
pan Zach bydlí na městském úřadě, Prima ma v účetnictví při prodeji stamilionové fiktivní faktury..takže musí být hodná a nyní poplatná establishmentu..toto je tvůj zdroj proti Okamurovi?
Tady je další zdroj, přímo ti, kterým se má omluvit dle rozsudku. Už čekají půl roku. Není to pohrdáním spravedlností? Od toho, který volá po demokracii? Fakt ti to nestačí? Jaksi ti chybí odkaz na zdroj tvého trzení. Já se Primy nijak nezastávám, je to zpravodajský portál a soukromá TV.
https://hlidacipes.org/tomio-okamura-je ... d=13963041
Tím s tebou končím, nebudu krmit trolla.
ZDENEK1.DOLEZAL

22. 10. 2021, 11:51

Okamura řekl svůj názor a někdo se nám z toho ROZPLAKAL. Jo stále plati, že pro pravdu se každý zlobí nejvíc. Jsou jak malá děcka.
Mart_68
Trol

23. 10. 2021, 9:20

ZDENEK1.DOLEZAL píše: 22. 10. 2021, 11:51 Okamura řekl svůj názor a někdo se nám z toho ROZPLAKAL. Jo stále plati, že pro pravdu se každý zlobí nejvíc. Jsou jak malá děcka.
jenže oni jsou schopni zajít ještě dál..Rossnera z SPD vydají k trestnímu stíhání za to, že si dovolil konstatovat stav ve věci prasečák v Letech vs. romský tábor tamtéž . Je to složitá věc a nechci tu s Josefem rozjíždět další polemiky na téma diskriminace a rasismu, nicméně když už ten prasečák stát vykoupil a za nemalé peníze daňových poplatníků (celá akce cca 500 mil Kč) proč tam stále stojí a tím jak chátrá znevažuje tohle pietní místo. Roky už do toho nikdo nehrábnul, původní majitel tam zanechal celou technologii včetně manipulační techniky..všechno už je prý rozkradeno jak jsem se dozvěděl od místních.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2021, 10:02

Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
bobik

23. 10. 2021, 10:38

Hmm, tedy s tím nejspíše souhlasíš, že volič SPD je debil. :( Já jsem volič SPD, holt jsem debil. Tak Vám děkuji, sluníčkáři, za zaškatulkování více než půl milionu lidí do té správné kategorie. Vůbec se s námi nebavte, neboť kdo debatuje s debilem déle než pět minut, tak už se baví dva D. :D
Ještě jak souvisí SPD se zdražováním? Že by za tím stál Tomio?
Naposledy upravil(a) bobik dne 23. 10. 2021, 10:41, celkem upraveno 1 x.
ZDENEK1.DOLEZAL

23. 10. 2021, 10:39

To je zajímavé , tady se píšou bludy a vydávají to za pravdu a nikdo kvůli tomu nevříská.
Ten hloupý volič SPD se jen pousmál řekl co to zas kdo mele a nevyvádí jak blázen a nefňuká u soudu.
A teď si představte že článek by byl o jiné straně v názvu třeba Piráti nebo Topka.
Sedělo by to úplně stejně.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2021, 10:55

Tak ja vnimam okamuru jako mucholapku na plane sliby. Slibem nezarmoutis. Nejak zpocatku me i oslovoval. S postupem casu se to stalo ale velice velice pruhlednym. Tim nechci tvrdit ze nema v necem pravdu a ze by nektere veci od nej nestaly za realizaci. To ani vzdalene. Jen mu uz dlouho vubec neverim ze mu jde o to neco z toho splnit. Ty jeho pohnutky jsou uplne jine a dal nam k tomu dost dukazu. Kdyz se pak i po mnoha a mnoha letech volic nepouci musi v tom byt nejaka zaslepenost. Zaslepenost, iracionalita, hloupost.
Britt

23. 10. 2021, 10:59

Já bych řekl, že musíme z nabízeného zla vybírat to nejmenší a to je zrovna Okamura.
ZDENEK1.DOLEZAL

23. 10. 2021, 11:03

robokop píše: 23. 10. 2021, 10:55 Tak ja vnimam okamuru jako mucholapku na plane sliby. Slibem nezarmoutis. Nejak zpocatku me i oslovoval. S postupem casu se to stalo ale velice velice pruhlednym. Tim nechci tvrdit ze nema v necem pravdu a ze by nektere veci od nej nestaly za realizaci. To ani vzdalene. Jen mu uz dlouho vubec neverim ze mu jde o to neco z toho splnit. Ty jeho pohnutky jsou uplne jine a dal nam k tomu dost dukazu. Kdyz se pak i po mnoha a mnoha letech volic nepouci musi v tom byt nejaka zaslepenost. Zaslepenost, iracionalita, hloupost.
Jenže je smutné ,že to co jsi napsal platí pro všechny strany.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2021, 11:10

Ano v ruzne mire to plati. Pro nekoho uplne pro nekoho castecne.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2021, 11:15

ZDENEK1.DOLEZAL píše: 23. 10. 2021, 11:03
robokop píše: 23. 10. 2021, 10:55 Tak ja vnimam okamuru jako mucholapku na plane sliby. Slibem nezarmoutis. Nejak zpocatku me i oslovoval. S postupem casu se to stalo ale velice velice pruhlednym. Tim nechci tvrdit ze nema v necem pravdu a ze by nektere veci od nej nestaly za realizaci. To ani vzdalene. Jen mu uz dlouho vubec neverim ze mu jde o to neco z toho splnit. Ty jeho pohnutky jsou uplne jine a dal nam k tomu dost dukazu. Kdyz se pak i po mnoha a mnoha letech volic nepouci musi v tom byt nejaka zaslepenost. Zaslepenost, iracionalita, hloupost.
Jenže je smutné ,že to co jsi napsal platí pro všechny strany.
No naprosto přesně za 30let se nic nezměnilo ,jedna lumpárna střídá druhou, jeden tunel střídá druhej ,jen se všichni třesou strachem aby to na ně neprasklo a když praskne ať se to dá dál hodit na někoho jiného .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
pafik

23. 10. 2021, 11:17

bobik píše: 23. 10. 2021, 10:38 Hmm, tedy s tím nejspíše souhlasíš, že volič SPD je debil. :( Já jsem volič SPD, holt jsem debil. Tak Vám děkuji, sluníčkáři, za zaškatulkování více než půl milionu lidí do té správné kategorie. Vůbec se s námi nebavte, neboť kdo debatuje s debilem déle než pět minut, tak už se baví dva D. :D
Klíííd, já jsem Okamuru nevolil, ale i tak jsem debil.... :D
Protože jsem nevolil toho jedinýho správnýho. Dokážu s tím v pohodě žít :D
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2021, 11:28

pafik píše: 23. 10. 2021, 11:17
bobik píše: 23. 10. 2021, 10:38 Hmm, tedy s tím nejspíše souhlasíš, že volič SPD je debil. :( Já jsem volič SPD, holt jsem debil. Tak Vám děkuji, sluníčkáři, za zaškatulkování více než půl milionu lidí do té správné kategorie. Vůbec se s námi nebavte, neboť kdo debatuje s debilem déle než pět minut, tak už se baví dva D. :D
Klíííd, já jsem Okamuru nevolil, ale i tak jsem debil.... :D
Protože jsem nevolil toho jedinýho správnýho. Dokážu s tím v pohodě žít :D
ale i tak jsem debil.... :D Protože jsem volil toho jedinýho správnýho. Dokážu s tím v pohodě žít :D

Za 4 roky poznáme kdo byl ten správnej :lol:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2021, 11:34

Ja jsem zvedavej zda nekdo ted prekona to jak andrej nasadil latku.
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“