CNC router na drevo
- Pepa z depa
... je to fakt krása, vím že si za to nic nekoupíš, ale seš fakt dobrej 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
dakujem chalani musím sa priznat že lepší nástrek sa mi ešte nepodaril je to prvý krát čo som spokojný .. teda ešte vela roboty tam je par vrstiev lesklého laku a brusit a brusit a leštit a leštit ale to už snád nezbabrem hehe
A Pepo to že sa to páči aj ostatným a dostanem trošku uznania po tom čo sa s tym serem 4 mesiace ma plne uspokojuje a vobec si za to nič kupovat nemusím
A Pepo to že sa to páči aj ostatným a dostanem trošku uznania po tom čo sa s tym serem 4 mesiace ma plne uspokojuje a vobec si za to nič kupovat nemusím

Perfektní jako vždy. Super práce.
Krása,apropo nešli by zadní krytky zapustit a přelepit dýhou ?
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
ono je potřeba se pod ně občas dostat.. 
@Mulen: Zajímavej kousek! To je zase pro toho zákazníka, co nemá rád tečku na devátym/sedmnáctym pražci?

@Mulen: Zajímavej kousek! To je zase pro toho zákazníka, co nemá rád tečku na devátym/sedmnáctym pražci?

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino