Zdražování elektřiny
Moderátor: sysel
-
Plati to pre okruh mojich znamich cca 500 ludi. Ano aj proti nato ak bude treba.
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual
Takže podle této logiky jsou ukrajinci proruští, protože jsou ochotní bojovat a chránit si své zájmy a položit za ně život.el_fuego333 píše: ↑2. 11. 2022, 7:13 Ja som sa tak zamyslel, aky je najvacsi rozdiel medzi proruskymi a prozapadnymi ludmi. Poznam vela ludi z oboch taborov, a velmi to neriesim, ale jedna vec je neprehliadnutelna:
Vseobecne proruski ludia patria ku skupine, ktora v pripade napadnutia je ochotna bojovat a chranit si svoje zaujmy, pripadne aj za ne polozit zivot.
Naproti tomu prozapadne orientovani ludia patria k tim, ktori v pripade ozbrojeneho konfliktu pomyslaju na emigraciu (samozrejme na zapad), a vseobecne nemaju chut bojovat a uz vobec nie polozit zivot za svoje zaujmy. Podla toho viem predpokladat, aky bude vyvoj v pripade vojny, ci uz vnutroeuropskej, alebo proti rusku.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
-
Ukrajinci nemaju profesionalnu armadu a je tam vseobecna branna povinnost. Nemaju inu moznost. Ti, co zapadu veria zapad beru ako vykupenie z marazmu, co tam maju, z ktoreho obvinuju rusko. To je uplne ina situacia ako u nas alebo v cr. Ukrajinci bojuju za seba, nie za zapad.
Ta teorie "prorusky - tj. vlastenec", "prozapadni - tj. zbabelec" je ponekud hodne zjednodusena a rekl bych, ze chapu procel_fuego333 píše: ↑2. 11. 2022, 7:13 Ja som sa tak zamyslel, aky je najvacsi rozdiel medzi proruskymi a prozapadnymi ludmi. Poznam vela ludi z oboch taborov, a velmi to neriesim, ale jedna vec je neprehliadnutelna:
Vseobecne proruski ludia patria ku skupine, ktora v pripade napadnutia je ochotna bojovat a chranit si svoje zaujmy, pripadne aj za ne polozit zivot.
Naproti tomu prozapadne orientovani ludia patria k tim, ktori v pripade ozbrojeneho konfliktu pomyslaju na emigraciu (samozrejme na zapad), a vseobecne nemaju chut bojovat a uz vobec nie polozit zivot za svoje zaujmy. Podla toho viem predpokladat, aky bude vyvoj v pripade vojny, ci uz vnutroeuropskej, alebo proti rusku.

A spise vypovida o mnozine, ve ktere se pohybujes - a klasicky jsi propadl dojmu, ze to je jedina pravdiva mnozina.
Kazdy slavista/spartan/... ti rekne, ze zna 10 000 lidi se stejnym nazorem, ze ti "nasi" jsou gerojove poctivi a ti druzi jsou zbabeli korupcnici, co si vitezstvi jen kupujou

A "vojna proti rusku" neni vnitroevropska? Nebo podvedome (jojo, podvedomi je svinstvo) chapes, ze r(R)usko uz do Evropy proste nepatri

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
-
Tou vnutroeuropskou vojnou som myslel vojnu medzi statmi sucasnej eu, ku ktorej by doslo rozpadom eu. Rozpadom eu by vznikli nove mocenske jednotky, spojenia a zaujmy, co by nevyhnutne viedlo k vojne medzi nemeckom, francuzkom a britaniou + ich satelity.
Možná je rozdíl mezi ČR a SR.
V ČR prozápadně orientovaní lidé mezi sebou vybrali přes 4 000 000 000,- Kč (slovy čtyři miliardy korun) na podporu Ukrajiny.
Bohužel nevím, kolik korun mezi sebou vybrali prorusky orientovaní lidé a poslali je do Ruska. Zatím se jen píše o Vrábelovi a Havlovi, kteří se o nějaké vybrané prachy "porvali" mezi sebou.
A kolik Euro mezi sebou vybrali prozápadně orientovaní lidé na Slovensku a poslali je na Ukrajinu?
-
Ano, vseobecne prozapadni ludia su bohatsi, co opat znizuje tu ochotu bojovat.
Tyhle soudy bych nechal až na dobu, kdy se bude bojovat.el_fuego333 píše: ↑2. 11. 2022, 8:14 Ano, vseobecne prozapadni ludia su bohatsi, co opat znizuje tu ochotu bojovat.
-
Bobiku, o chleba bojuje uz teraz 25% ludi na slovensku...
To mi trosku pripomina syndrom z lidi, kteri se maji lip (jsou bohatsi) nez ja .... a nezalezi, jak moc lip, staci ze lip ...el_fuego333 píše: ↑2. 11. 2022, 8:14 Ano, vseobecne prozapadni ludia su bohatsi, co opat znizuje tu ochotu bojovat.

A to neni samosebou, takze musi byt nejak horsi nez ja ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Na tohle téma je krásný a výstižný vtip:el_fuego333 píše: ↑2. 11. 2022, 7:25 Plati to pre okruh mojich znamich cca 500 ludi. Ano aj proti nato ak bude treba.
Baví se v hospodě Rus a Švýcar. Rus se Švýcara ptá: "Jaké to je žít obklopen NATO?" Švýcar mu na to odpovídá: "Je to úplně v pohodě. Jenom nesmíš být DEBIL!"
Tohle přesně vystihuje mentalitu těhlech lidí.
Krásný příklad je rozdíl NATO x Varšavská smlouva.
Francie vystoupila z NATO - myslíš, že ji někdo z ostatních členů napadl?
Na druhé straně Varšavská smlouva - je jediný příklad paktu, který napadl vlastní členy. A to si ani nedovolily vystoupit nebo naznačovat něco podobného.
Elektrikář, mechaniku dělám jen z donucení a jako hobby.