CNC router na drevo
Striekam u kamarata ktorý má velkú stolársku firmu a stieka sa tam skoro každý denBIGG píše:Pane, když se dívám na ty stojanytam už proteklo barvy
![]()
Moc pěkné

Miloši vačšinou striekam dvojzložkový polyuretán ale zrovna tento kus je na požiadavku nitrolak je s tym vačšia piplačka tenšie vrstvy sa musia striekat, má menšiu plnivosť ale inak sa s ním nepracuje zlezami píše:Pěkná práce....Jen tak pro zajímavost. Co používáš za laky ?
Miloš
Nitrolak, je vcelku používaný na kytary, jen jak píšeš je sním práce, kolik tam je vrstev? Tipuji tak 10 i víc, jen jsem se chtěl zeptat zdali to leštíš a jak, podle nějakého fóra o nástrojích, by se nitro vrstva měla každá přelešti, snad dokonce i pod vodou, což si tedy nedovedu představit v reálu valit na to vodu, nejspíš bych předpokládal nějakou pastu. Ten postup povrchové úpravy by mne opravdu zajímal, jestli by jsi mohl blíže specifikovat. Jinak skláním poklonu za velmi pěknou práci.1mulen1 píše:Miloši vačšinou striekam dvojzložkový polyuretán ale zrovna tento kus je na požiadavku nitrolak je s tym vačšia piplačka tenšie vrstvy sa musia striekat, má menšiu plnivosť ale inak sa s ním nepracuje zlezami píše:Pěkná práce....Jen tak pro zajímavost. Co používáš za laky ?
Miloš
to slezak77:
nom kazdu vrstvu leštit nemožeš lebo by ti nechytila na to už dalšia vrstva laku a olupovalo by sa to ... cca každu druhu prebehnem brusnym papierom 400 aby bola vždy hladká vrstva a ked už ne nakompletku nastriekane a som s tym spokojny tak potom 400 800 1200 šmirgel 2000 s vodou až mám uplnu hladku rovinu a potom leštička a 3 pasty
prvou sa zbavím škrkancov po šmirgli, druha to dostane do lesku a tretia to už je vlastne vysoky lesk s pridaním vosku 
nom kazdu vrstvu leštit nemožeš lebo by ti nechytila na to už dalšia vrstva laku a olupovalo by sa to ... cca každu druhu prebehnem brusnym papierom 400 aby bola vždy hladká vrstva a ked už ne nakompletku nastriekane a som s tym spokojny tak potom 400 800 1200 šmirgel 2000 s vodou až mám uplnu hladku rovinu a potom leštička a 3 pasty

zami: ďakujem za pochvalu zabralo mi to asi 4 dni ale je to pohodka lebo pracujem asi 50 metrov od tej lakovne takže pekne som pracoval a chodil si obcas streknut vrstvu laku
a ono ked tam je odsávacia stena a nepadá na to prach a nieje laková mlha po celej dielni sa to robí uplne že super 
kilovolt: každou jednou gitarou sa snažim vychytat chyby ktore som spravil na predchodzej

kilovolt: každou jednou gitarou sa snažim vychytat chyby ktore som spravil na predchodzej

Šak také ani vo fabrike nerobia. 

Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
Milánku máš to luxusní. Všechna čest.. 

S pozdravem Marek
- Pepa z depa
... to není možný, to je apríl ne
.. krásná ..... nádhrná 
--- letos 4. kytara, tak to teda fest jedeš, jen tak dál, držím pěsti

--- letos 4. kytara, tak to teda fest jedeš, jen tak dál, držím pěsti
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.