Ja,ja má pravdu předseda.Kdysi jsem si pořídil druhou sadu dvoustovek k těm,co už mám léta doma.Byly ještě zabalený,ale přesto narezlý.Nikdo je kvůli tomu nechtěl,jen já si říkal,že je mi to fuck,protože je nasypu na brusku spolu s těma mejma a nabrousím je všechny čtyři na stejný rozměry..Nejde to,ač naprosto totožnej typ i číslo normy,míry se lišily až o 5mm.Samozřejmě i pozice prizma drážek byla u každýho páru jiná.Asi by to spasovat šlo,ale při těch úběrech by to chtělo nejdřív ofrézovat.Takže když chcete kostky v páru,muíte je tak i sehnat.Každá kostka v páru má na sobě stejný číslo,sady víc než pár se běžně nedělaly.
Kovošrot
Jenže na to, aby si Mi88ko mohl ofrézovat a sbrousit dvě kostky do páru, musel by nejdřív sehnat druhou lichou k té, kterou už má.
Teprve pak uvidí, jestli se taky budou lišit o 5mm nebo jenom o jeden.
Šance, že sežene tu která původně tvořila pár s tou jeho, je prakticky zanedbatelná.
A pak je tu ještě otázka ceny.
Teprve pak uvidí, jestli se taky budou lišit o 5mm nebo jenom o jeden.
Šance, že sežene tu která původně tvořila pár s tou jeho, je prakticky zanedbatelná.
A pak je tu ještě otázka ceny.
-
Pěkný den,
právě jsem se vrátil ze Středokluk, něco jsem ukořistil (kleštinový NEdělící stojánek vel. 3 a pár drobností, třeba křížové kladivo cca 2kg aj.), něco tam ještě zbylo a to je na fotkách.
Kromě toho jsou tam dvě fungnová zednická kladívka, palice na kámen s karbidovými břity, jednoduchý nádrh.
Ví někdo k jakému stroji to patří? Ta ohnutá věc uprostřed má na konci výsuvná palec s milimetrovou stupnicí. Nože na velkou hoblovku Náhon otočného stolu na velkou frézku (FA5U ??)
právě jsem se vrátil ze Středokluk, něco jsem ukořistil (kleštinový NEdělící stojánek vel. 3 a pár drobností, třeba křížové kladivo cca 2kg aj.), něco tam ještě zbylo a to je na fotkách.
Kromě toho jsou tam dvě fungnová zednická kladívka, palice na kámen s karbidovými břity, jednoduchý nádrh.
Ví někdo k jakému stroji to patří? Ta ohnutá věc uprostřed má na konci výsuvná palec s milimetrovou stupnicí. Nože na velkou hoblovku Náhon otočného stolu na velkou frézku (FA5U ??)
Pěkný večer,
ty nože mají průřez 40 x 60 a délku 500, jsou uběrací a rohové levé. Ještě se tam povaluje polská funglovka dvoučelisťová univerzálka M250Z, je v konzervaci a částečně v papíru, ale bohužel bez čelistí.
Fotky jsou na - http://nasetraktory.sk/forum/viewtopic. ... start=4080
ty nože mají průřez 40 x 60 a délku 500, jsou uběrací a rohové levé. Ještě se tam povaluje polská funglovka dvoučelisťová univerzálka M250Z, je v konzervaci a částečně v papíru, ale bohužel bez čelistí.
Fotky jsou na - http://nasetraktory.sk/forum/viewtopic. ... start=4080
Taková blbost - hodil by se mi takový ten krásný hustý chladič co je v nástěnných klimatizacích co se dávají nad dveře/okna. V podstatě chladič co má tak 1000x300 nebo tak nějak 
Nenarazíte někdo na nějaký co není moc pomačkaný? Nebo nemáte někdo doma podobnou vyřazenou klimošku?

Nenarazíte někdo na nějaký co není moc pomačkaný? Nebo nemáte někdo doma podobnou vyřazenou klimošku?
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit