Kovošrot

"Zdroje tu jsou"
Odpovědět
Mílap

13. 4. 2026, 10:03

Pěkný večer,
no drobnější děličku používá MN80, tam se dělička na svislý suport dá přišroubovat a nemá opěrný hrot.
RaS

14. 4. 2026, 7:19

elbarto píše: 13. 4. 2026, 1:45 To stanik84: už tuhle cestu mám za sebou. V dešti jsou klouzavé, v zimě jsou smrtelné, pokud to plánuješ někam ven. Na fotu není vidět zda na pochozí vrstvě je schodnice hladká nebo nasekaná ? Ja použil neštastně asi nějaké vnitřní a byla to cesta na zlomeniny.
a co teda používáš?

vždyť poloroštové schodiště a zrezlej plech je boom dnešní bytové architektury :D
mě to tedy "klouzavé" nepříjde, naopak celkem univerzální, rychlé,levné, mobilní do průmyslu a docela by mě zajímalo čím to nahradit?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Milan199

14. 4. 2026, 7:32

Bart má pravdu. V kombinaci s některými podrážkami dokáží být rošty fakt dost klouzavé.

Existují ale i protiskluzová provedení :
naslap.png
Pokud je to schodiště blízko vchodu, tak vřele doporučuji pod něj dát plechový skluz. Ono to docela "vytěží" bláto z bot // a taky špony // a je pod tím vytrvale binčus.
Odpovědět

Zpět na „Kde koupit starší stroje“