jesteze to moje linuxcnc nevi a zvesela s menicem po RS485 modbusem komunikujepacka píše:RS 485 je ti více méně k ničemu , linux cnc pro to nemá moduloscar píše:mi se libi na tom poslednim ze ma RS485 a 500Hz.
takze to muzes komandovat z linuxcnc a jit az na 30000 tocek.
Správná cesta?
-
Tak teď vim míň než předtim 
Každopádně ten Eaton bude nejlepší?Zatím mi bude stačit řídit otáčky ručně a časem se třeba zmůžu na pořádné vřeteno...a přijdu nato jak řídit otáčky přez linux cnc.Dobudoucna bych chtěl řídit otáčky přez linux cnc ale než to všechno pochopim a naučim se to tak to bude trvat ale ten FM jiný kupovat pak nebudu tak potřebuji aby to uměl...

Každopádně ten Eaton bude nejlepší?Zatím mi bude stačit řídit otáčky ručně a časem se třeba zmůžu na pořádné vřeteno...a přijdu nato jak řídit otáčky přez linux cnc.Dobudoucna bych chtěl řídit otáčky přez linux cnc ale než to všechno pochopim a naučim se to tak to bude trvat ale ten FM jiný kupovat pak nebudu tak potřebuji aby to uměl...
ridit z PC muzes vsechny tri analogoveSir_Arasid píše:Tak teď vim míň než předtim
Tak to se omlouvám , kde si čerpal info nebo to je tvoje práce ? docela by mě to zajímalo mám lenze který 485 ku má tak by se to hodilo .oscar píše:jesteze to moje linuxcnc nevi a zvesela s menicem po RS485 modbusem komunikujepacka píše:RS 485 je ti více méně k ničemu , linux cnc pro to nemá moduloscar píše:mi se libi na tom poslednim ze ma RS485 a 500Hz.
takze to muzes komandovat z linuxcnc a jit az na 30000 tocek.
Dík packa
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=34&t=4869&start=0
lenze mam na polici, taky ho budu potrebovat rozbehnout, tak tu komunikaci budu delat i pro nej
lenze mam na polici, taky ho budu potrebovat rozbehnout, tak tu komunikaci budu delat i pro nej