Co se týká prezentace, tak jak již tu bylo napsáno. Každý prodejce v první části měl "velké ramena" ale dílna všem ukázala. Bylo tu řečeno, že na to měli jen jeden den. S tím nesouhlasím, neboť přímo od jednoho z prezentujících vím, že se jednalo o cca 3 týdny na přípravu.
Pánové z DELCAMu upravovali své programy ještě během ranní prezentace, což mohla být i ona chyba pak v praxi. Někdy dělat méně je lepší než více. Určitě by se mohli vymluvit na fakt, že pro obrábění používali VORTEX, který dle pana Šimonka není ještě ve stavu pro komerční použití, takže chyba mohla být i tady. Taktéž testovaný kus zkoušeli u sebe (měli ho dokonce sebou). Což mě zaráží, že poté jej měli problém vyrobit.
Je tedy spíš otázkou, proč některé firmy vzali na prezentace sebou technology a v některých případech to vypadalo, že přijeli jen prodejci, co znají systém jen na prezentačních kusech

Velkou poklonu ode mne mají první zástupci, co šli na stroje, protože jak již bylo napsáno, další rychle upravovali své NC kódy dle prvních výsledků.
Já osobně mít takovou zmetkovitost, jaká byla předvedena v Bruntále, tak už jsem nezaměstnaný

Ohledně videí doufám, že záběry ze strojů byly nahrávány, neboť člověk nestíhal vidět vše a ke konci už se moc nesoustředil.
Příště bych doporučoval, ať obchodníci pozvou na prezentaci programátory z firem, kam svůj CAM prodali. Určitě by výsledky vypadaly o hodně jinak.
Nakonec musím poděkovat pořadatelům za výbornou organizaci.