cnc routr PRVNIČKA
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
JJ, já to přehlídnul a "skočil na špek 8mm"
. Jestli můžu poradit, tak ty tyče radši silnější (pokud váháš), ten rám je pěknej...

Tak dneska sem si hral ze svářečkou a výsledek je si myslim hodně kladnej. Vše se povedlo. Podstavec byl hezky stažen pote pobodován a přebroušen. Na uhlopříčkách je rozdíl asi 0,2mm což si myslím že je zanedbatelné( vzniklej rozdíl dohoním na čelním plechu kde jsou přišroubované vodící kulatiny). Zbytek vyšel hezky. Když sem byl v tom tak sem vyleštil vodící tyče hlazenky (-: a jsou krásné hladké. Sváry byl přebroušeny. Tedka zbejvá stočit trapézák a vytočit matky a ještě obrobit domečky a už se to bude hejbat. Přidávám pár fotek.
Po delší odmlce sem se zase pustil do frézky... Něco na ní přibylo něco se ukázalo že je potřeba poladit ale vše se zdá bejt dobré.... vcelku na dokončení mi budou chybět akorát krokáče a bude první hejbací pokus. Ještě bych chtěl upozornit že železné matice neplánuji nechat na frézce byl to pokus jak mám schopného soustružníka a byl jsem mile překvapen. Tedka koupit bronz a matice budou z bronzu.
Po delší odmlce sem se zase pustil do frézky... Něco na ní přibylo něco se ukázalo že je potřeba poladit ale vše se zdá bejt dobré.... vcelku na dokončení mi budou chybět akorát krokáče a bude první hejbací pokus. Ještě bych chtěl upozornit že železné matice neplánuji nechat na frézce byl to pokus jak mám schopného soustružníka a byl jsem mile překvapen. Tedka koupit bronz a matice budou z bronzu.