Návrh motoru a frekvenčního měniče (MN80A)

ostatní motory, vřetena, regulace, snímaní otáček a jiné
CZJirka1
Kontaktovat uživatele:

12. 4. 2015, 6:25

No bez regulace to nechci, kdyz uz tak bych bral tu regulaci se zpetnou vazbou s tim snimani otacek, abych nastavil otacky a ty to drzelo, kdyz stoupne zatizeni tak aby si to pridalo, ale rikam to uprimne sam to do kupy asi nedam, pripadne nejak ridit pres mach to nejde? kdybch treba dodal zvlast cidlo pro snimani rychlosti na vreteno, abych proste do programu napsal treba S1000 a bylo tam proste S1000 bez ohledu na zatez....Me nejak nenapadlo ze by se ten motor dal pouzit, ale pokud jo tak tim lepe, aspon jej vyuziju a usetrim za jiny, takze neni problem nekomu tady zapaltit aby mi tu regulaci dal do kupy jak to ma byt, v mem pripade by to byl s nejvetsi pravdepodobnosti nespolehlivy bastl
elbarto

12. 4. 2015, 7:47

Za sebe... MNKo je jake je, ma svoje limity. Proste pekny veteran. Totalnim prekopanim se vytvori spis bastl, ktery v pripade prodeje nikdo nekoupi. Ted kdyz je nejhur klouznou remeny. Co udela s vretenem vyrazne silnejsi motor, atd ? Potom je snad lepsi tunit nejakeho cinana. Jdu radeji cestou shaneni SMka, jako vetsiho bratra a SUIcka, jako nejvetsiho brasky :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní elektromotory“