Zelena prisera..

fotky našich strojů, aneb co máme doma
jaro.va

24. 5. 2008, 1:08

Monteg píše:Ale zkušenosti si předávat a sdílet.
na toto teda nemam v suvislosti s tymto forom prave dobru spomienku :?
Bob
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 1:28

Že někdo má trochu odlišný názor na některé skutečnosti než mám já tak to neznamená, že je to můj nepřítel, myslím si , že, ale u Pupáka, pozitiva jsou daleko větší než cokoliv jiného, je jasné, že každý si svou pravdu bude hájit různými způsoby, a tím že Pupák řekne něco co se některým lidem nelíbí tak to neznamená , že je špatný, prostě má jiný názor, ale podle mě je to člověk, kterému v určitých oblastech nesaháme ani po kotníky, takho prostě berte takového jaký je a třeba i s jeho občasnými úlety a bud'me rádi že tu takový člověk přispíva, druhý takový se asi nenajde, já taky absolutně nesouhlasím, ze vším co Pupák píše, ale takový jsme všichni. O to víc mě zaráží, že noví členové tohoto fora s pár nic neříkajícími přispěvky, chtějí Pupáka kritizovat a házet na něho špínu až dokáží to co on, tak potom by snad mohli říct svůj názor ale dříve ne - Idiota mám rád, ale od jednoho Ruského spisovatele, tady tento no foru no, kde bereš tu drzost takhle o Pupákovi psát. Bob.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 1:44

souhlasim s tim ze zde pupak odvedl spoustu prace ale nadruhou stranu obcas cini takova prohlaseni jako ze pravdovi mistri na housle hraji pred kobilkou

tj. nasledne jednim nepodlozenym prohlasenim (blabolem) jsou schopni veske prinosy smest

bohuzel na to ja jako admin dost doplacim protoze to pak musim napravovat
a vyvadet lidi z omylu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 1:46

Možná by bylo dobrý udělat hlasování kdo je s pupákem a kdo ne ,at je představa, možná je ten idiot jen rejpal a ojedinělej člověk co to tady chce rozeštvat a pupák pak s informací může naložit jak uzná za vhodné , já sám za sebe bych byl nerad aby to tu zabalil :cry: a občasnej nesouhlas sním mě vůbec nevadí, horší by byla informace která by vedla k nákupu součástky na doporučení (a to rada od kohokoliv) a byla by k ničemu.
Fizol

24. 5. 2008, 1:47

robokop píše:souhlasim s tim ze zde pupak odvedl spoustu prace ale nadruhou stranu obcas cini takova prohlaseni jako ze pravdovi mistri na housle hraji pred kobilkou

tj. nasledne jednim nepodlozenym prohlasenim (blabolem) jsou schopni veske prinosy smest

bohuzel na to ja jako admin dost doplacim protoze to pak musim napravovat
a vyvadet lidi z omylu
Teraz to napravíš asi tak, že zmažeš v tejto téme všetko okrem tých fotiek na začiatku(tie sa mi páčia :wink: ) a môžeme-môžete túto tému rozvíjať od znova :wink:
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 1:50

A proč to mazat jen to dát jinam a zamknout však je to dizkuse né .
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 2:00

Taky pridam svuj nazor. Pupak si tu na foru udelal reklamu za jakou by jinde musel draze zaplatit. Podle toho by se mnel chovat a vy ostatni kteri prave toto vycitate ROBOKOPOVI by jste si to meli uvedomit. On to totiz dela zcela legalne a za zcela zjistnym ucelem.
Mne nekdy u Pupaka vadi ze mu clovek k jeho PEKNE praci nemuze nic rict, protoze on zna a videl vsechno.

Ja jsem taky pro promazani tech kravovin co se tu psaly at si nove prichozi nemysli hned na uvod neco nehezkeho.
¨
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 5:09

v pripade ze jeste nekdo souhlasi s tim promazanim jsem take pro
Bob
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 5:23

Ale proč? At' je vidět co je před oponou i za oponou, nemazat. Bob.
jaro.va

24. 5. 2008, 5:38

Bob píše:Ale proč? At' je vidět co je před oponou i za oponou, nemazat. Bob.
mam ten isty nazor.tie temy sa stejne znova vynoria- lebo nikto nie je idealny a kazdy ma nejaky alergicky bod.

iba by bolo skoda,keby kvoli tomu niekto opustal forum.
Josef
Sponzor fora

24. 5. 2008, 5:45

Já bych nic nemazal. Trochu mne taky nadzvedlo, že když jsem napsal příspěvek (shodou okolností jsem oponoval Pupakovi) tak přišla i reakce, na kterou mne upozornil mail. Jenže, než jsem se stačil podívat - nebylo tam nic, ani to moje. Na čí popud se mazalo? Tak jsem pak nereagoval ani na jeho příspěvek, že mu někdo ofrézoval příměrnou desku, kterou nebylo třeba škrabat. No, už jsem viděl i letadlo v luftě couvat....
Na druhou stranu je třeba uznat, že některé jeho příspěvky a hlavně fotky mnoha lidem pomohly a inspirovaly. Mne např. neoslovila ani jedna jeho koncepce, ale mnohé třeba jo. Proto je neodsuzuji. Že je to reklama zadara, jak psal Radek, je snad jasné jak facka.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

24. 5. 2008, 5:59

ja urcite nemazal
ale uzivatel mohou zmenit obsah sveho prispevku a to pak prijde dalsi mail
Josef
Sponzor fora

24. 5. 2008, 6:26

Jenže zmizel i můj.
Radek-B