Sústruh po manželkinom dedkovi
Soustruh 20-25, vrtajda 15, olítáne vystružníky možná litr, vrtáky 1 tis, závitníky litr, nejspíš mikrometry nahoře pár stovek, nože 0, zbytek 3.5/kg. Nechápu proč v tazateli vzbuzujete falešné naděje bludama o 100 tisících. Tím samozřejmě nemyslím tebe Zbyno. Začíná mi to připadat jako na FB ... Podobný Volman byl na tuším off foru cca půl roku a nakonec se někdo ujal tuším za 15 tis. Myslím, že pán bude mít docela štěstí pokud najde nadšence, kdo dá alespon zminovaný peníz a bude mít chut a sílu stěhovat.
Podle mě to zase takový bludy nejsou, když nebudu počítat ty možnosti, že máš dobrej zdroj, a budeš muset každej krám koupit zvlášť, tak se taky dostaneš na pěknou částku. Věřím tomu, že plno věcí vidět není, a jsou tam někde zašitý, ale je to jen o tom, jestli by sis dal tu práci, fakt to prodával po kouskách, očištěný, nachystaný aby to vypadalo. Když se s tím nebudeš chtít špinit, dáš to celý za 50,třeba to zmizí rychle.
V době kdy jsem scháněl stojanovku, tak sehnat VSko za 15 prostě nešlo. A nezdá se mi, že by šli dolů. Nejlevnějc co jsem včera viděl, bylo 27.
Ale zase nepočítám tu variantu, že jdeš kolem kamarádovi dílny, a on ti udělá nabídku, jak třeba s tou radiálkou ve vedlejším vláknu. Druhá věc je, co lidi chtěj a co dostanou.
S tím FB by mě to taky zajimalo, jestli se nakonec ty věci prodají za ty nesmysly, ale to už nikdo asi nepřizná, že to nechal nakonec za míň. Fakt ale je, že se pak znova zpravidla neobjeví znova.
V době kdy jsem scháněl stojanovku, tak sehnat VSko za 15 prostě nešlo. A nezdá se mi, že by šli dolů. Nejlevnějc co jsem včera viděl, bylo 27.
Ale zase nepočítám tu variantu, že jdeš kolem kamarádovi dílny, a on ti udělá nabídku, jak třeba s tou radiálkou ve vedlejším vláknu. Druhá věc je, co lidi chtěj a co dostanou.
S tím FB by mě to taky zajimalo, jestli se nakonec ty věci prodají za ty nesmysly, ale to už nikdo asi nepřizná, že to nechal nakonec za míň. Fakt ale je, že se pak znova zpravidla neobjeví znova.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Jo, teď tam jeden Kasper starej, natřenej štětkou je, a prej plná palba, odhad 4-5 tis... prostě když přijde člověk, kterej to chce a má, tak se to dá, jen se ten "správnej" o tom musí dovědět.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak pokud to tam praskne takhle v celku, ani to neomete, ještě s tím bouráním, tak to nebude žádná sláva.
Nepochopil že ta částka byla myšlená po vyčištených jednotlivých položkách, tak jak to dělají překupníci, pak je ten součet za nějakou dobu dobrej.
Akorát o těch 150tis. tady nikdo nemluvil, tak nevím kde to vzal. Za 150 se dá vybavit dílna trochu líp.
Nepochopil že ta částka byla myšlená po vyčištených jednotlivých položkách, tak jak to dělají překupníci, pak je ten součet za nějakou dobu dobrej.
Akorát o těch 150tis. tady nikdo nemluvil, tak nevím kde to vzal. Za 150 se dá vybavit dílna trochu líp.
Naposledy upravil(a) DwPetr dne 28. 11. 2018, 9:24, celkem upraveno 1 x.
Na první stránce zběžnej odhad 100 000 pak souhlasný přizvukování a potom perličky za co se daj prodat jiný sračky přeba na frcbuku

No bedejť by pak neměl velký oči když ho tak pěkně obkládáte

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenže kromě toho A musíš číst i to B, to je tam napsaný naprosto jasně. Starejma krámama se trochu snad zabejvám, ale když říkám dát do pucu a rozdělit, tak to neznamená, nahodit na to 6000e nechat to tak, ale vytahat ven, a každou věc zvlášť, nebo malý celky.