Předělání fa2u na cnc frézku na dřevo .
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jsou tri budice a 10 motoru pod nima. 200Kpps. U tech AC budicu je par vychytavek jako autoPD 20-80%, mikrokroky od 400 do 60000/rev atd.
To by bylo na dlouhou diskuzi. Pokusim se dat datasheet na nase stranky cca v nedeli vecer. Dam sem hlasku, jak tam bude.
To by bylo na dlouhou diskuzi. Pokusim se dat datasheet na nase stranky cca v nedeli vecer. Dam sem hlasku, jak tam bude.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Ahaaa,
hmm, tak to vypada fakt dobre, uz bylo na case aby nekdo tomto delat neco dostupneho. Sem mel motor 2.5Nm s driverem od http://www.esporoznov.cz/html_cz/kontakt.htm
Je to cca 6 let , bylo to super , ale nesel sem do toho stalo to tenkrat skoro moji pulrocni vyplatu
RADEK
hmm, tak to vypada fakt dobre, uz bylo na case aby nekdo tomto delat neco dostupneho. Sem mel motor 2.5Nm s driverem od http://www.esporoznov.cz/html_cz/kontakt.htm
Je to cca 6 let , bylo to super , ale nesel sem do toho stalo to tenkrat skoro moji pulrocni vyplatu

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
V sekci ke stazeni na strankach gravos naleznete datasheety 3f. budicu a motoru.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Bobiku, fakt to tam je, uplne na konci.
http://www.gravos.cz/download.htm
Tak už jsem to tam našel. Skutečně to tam dneska ještě nebylo. Nebo jo? Čuměl jsem tam několikrát denně a neviděl jsem to.
Tak už jsem to tam našel. Skutečně to tam dneska ještě nebylo. Nebo jo? Čuměl jsem tam několikrát denně a neviděl jsem to.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Muzes mi verit, ja bych to tu nepsal, kdyby to tam nebylo. Je to tam od vcerejsiho vecera, dve hodky pred pulnoci.
Hmm, že by firefox měl tu stránku někde uloženou v neaktuálním stavu?
Jinak škoda že jsem už motory nakoupil, určitě bych do 3f KM šel. Ceny jsou opravdu zajímavý. Ale nerozumím té momentově frekvenční charakteristice. Bylo by možný z toho udělat graf závislosti momentu na otáčkách?
Jinak škoda že jsem už motory nakoupil, určitě bych do 3f KM šel. Ceny jsou opravdu zajímavý. Ale nerozumím té momentově frekvenční charakteristice. Bylo by možný z toho udělat graf závislosti momentu na otáčkách?
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak. YK366 (0,9N) ma plny moment do 15kHz. Coz je 3000 ot/min. Na 4kach sroubech to da 200mm/s (12m/min). Ted jsme to zkouseli na MK260 na ose X. Slo by to v pohode do 20khz - 16m/min (2/3momentu). Ale co s takovymi rychlostmi.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam se, ten diagram ma posunuty cisla u frekvence. Konec je 100khz. Za chvilku to opravime.