Stránka 3 z 3

Napsal: 31. 12. 2009, 11:12
od cncp100
promiň, ale připadá mi to jak "kadibouda", když to ještě není očouzené. :D

A mimochodem, jsem momentálně v Sydney a slavím asi za 2 hodiny (u Vás 14:00) nový rok. Tak tu budu na foru asi první kdo oslaví. :D

Napsal: 31. 12. 2009, 12:10
od Ferda
Ahoj Fóraři a vy kuchaři:
Zdeněk Daněk píše:Taky jsem trochu nachystal- ty klobásky :shock: :D :D
pájač píše:Aj ja som si urobil vianočné klobásky . Obrázek
Nebyl by recept? Samo, že chápu, je-li to rodinný poklad tak nelze !!!
Fšem,

Napsal: 31. 12. 2009, 12:29
od nemo
Hezký Nový Rok.
Nemo.

PF 2010

Napsal: 31. 12. 2009, 5:20
od Josef
Hodně štěstí, zdraví a osobních úspěchů přeji všem na fóru.

Napsal: 31. 12. 2009, 5:34
od pájač
Ferda píše:Ahoj Fóraři a vy kuchaři:
Zdeněk Daněk píše:Taky jsem trochu nachystal- ty klobásky :shock: :D :D
pájač píše:Aj ja som si urobil vianočné klobásky . Obrázek
Nebyl by recept? Samo, že chápu, je-li to rodinný poklad tak nelze !!!
Fšem,
Ale samozrejme . Nech sa páči .

Na 10 kg klobásy treba :

7 kg - chudých odrezkov z pliecka,
3 kg - prerasteného bôčika,
190g – (180g - 200g) – soli
220g – (160g - 300g) mletej sladkej papriky,
130g – (70 g - 200g) mletej štipľavej papriky,
75g – (50g - 100g) cesnaku,
50g – (3 - čajové lyžičky) rasce,
30g - (0g - 50g) mletého čierneho korenia,
3g – (0g – 6g) práškového cukru,
10 - 20m - tenkých čriev

Dobrú chuť . :lol:

Napsal: 31. 12. 2009, 9:14
od FuN
Také se přidám s gratulací všeho nejlepšího do nového roku.
Calvados ať teče proudem. :arrow:

Napsal: 31. 12. 2009, 10:29
od Miller
Hodně štěstí do nového roku 2010
přeje

"Miller"

Napsal: 1. 1. 2010, 1:48
od magi
Vse nejlepsi do noveho roku vsem udernikum.

Napsal: 2. 1. 2010, 7:59
od Ferda
Ahoj,
pájač píše: Ale samozrejme . Nech sa páči .

Na 10 kg klobásy treba :

7 kg - chudých odrezkov z pliecka,
3 kg - prerasteného bôčika,
190g – (180g - 200g) – soli
220g – (160g - 300g) mletej sladkej papriky,
130g – (70 g - 200g) mletej štipľavej papriky,
75g – (50g - 100g) cesnaku,
50g – (3 - čajové lyžičky) rasce,
30g - (0g - 50g) mletého čierneho korenia,
3g – (0g – 6g) práškového cukru,
10 - 20m - tenkých čriev

Dobrú chuť . :lol:
Musíš mně prosím trochu nakopnout. Já všemu nerozumím . Kdysi dávno jsem měl učitele: Slovenčiny -abso Marko profi učitel fakt nekecám! (to byl fajn kámo a nejen on) Při PHD on byl Murár a já jen maltér -já musel furikovat a nosit klinčeky. To vieš sprosty Čegůn :lol: Takže neznám:
chudých odrezkov -předpokládám libové, lyžičky rasce,
Díky a měj se ahoj!

Napsal: 2. 1. 2010, 8:04
od pájač
Chudé - libové - samé maso, lyžičky rasce - lžičky kmínu . 8)

Napsal: 2. 1. 2010, 8:06
od Ferda
pájač píše:Chudé - libové - samé mäso , rasca - kmín . 8)
Ahoj,
Super díky. Možná to zkusím, ještě letos, jinak to jistí příští vánoce.

PF2010

Napsal: 3. 1. 2010, 12:53
od Zdenek Valter
pf pro ty co se vadí - pozor ať nedopadnete jako na prvním obrázku ! ;-)
no a pak něco z mého modelářského života ;-)