BURZY , BLEŠÁKY

Pouze v rámci fora tj. účastnící fora samy sobě navzájem, nikoliv komerce
Axim

26. 4. 2025, 8:28

Ahoj kluci
Dnes byla moc pěkná burza Velká Dobrá
Příjezdová cesta z asfaltky přes pokladnu byla katastrofa bláto všude ale potom na parkovišti a na samotné burze byla krásná ani né moc mokrá tráva . Chodilo se po ní paráda , to není jak po tom blbém kamení v Chotusicich.
Počasí vyšlo nádherně a za těch 25 let co jezdím na burzy , tak asi nejlepší burza , co jsem kdy byl!
Obrovské množství prodejců se strojařinou věcmi a dobré ceny
Se mi ještě nestalo , že by mi na burze došly peníze . Co tam bylo krásných věcí
Podařilo se mi koupit pár pěkných věci , co jsem dlouho sháněl
Burzám zdar a nenechte si nakukat , od Bárta , že jsou burzy mrtvé :-)
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
elbarto

27. 4. 2025, 10:01

Hola amigo, máš pravdu kámoš tam byl a říkal to samé. Potkal tam tebe a Dejvida a řadili jste prý jako utržení ze řetězu :-) Naštěstí už jsem skočil na další level a krámy co jsem natahal z burz pro změnu vyhazuju. Už žádné šušnění.
lubbez

27. 4. 2025, 12:06

Náhodou na burzách se dá koupit spousta věcí. Ve výsledku ale ta výhodnost není taková, jak si člověk představuje. Můj nejlepší nákup byla krabička cca 50 závitníků M3-M5. Opravdu nové za 1000 korun. Ovšem levé :-( . Od té doby jsem na žádné burze nebyl.
Axim

27. 4. 2025, 8:02

elbarto píše: 27. 4. 2025, 10:01 Hola amigo, máš pravdu kámoš tam byl a říkal to samé. Potkal tam tebe a Dejvida a řadili jste prý jako utržení ze řetězu :-) Naštěstí už jsem skočil na další level a krámy co jsem natahal z burz pro změnu vyhazuju. Už žádné šušnění.
Ahoj Draku
Dnes byla kousek od tebe burza Držkov a byla to bída .Halt každý den není posvícení .
Tak to ti závidím . Tohoto levelu jsem ještě nedosáhl . Jak vidím pěkné železo tak , už vidím na co by se mi to hodilo , nebo spíše na co by se mi to mohlo hodit. Asi nějaká nemoc
U nás v rodině je to nějak nakažlivé . Ja kupuji železo a moje drahá polovička boty, kabelky , hadry :-)
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Odpovědět

Zpět na „školeni, kurzy, výměna zkušenosti“