Volba výkonu servomotoru pro elektronický pohybový šroub

Vse o konvencnich strojich, nic o jejich prestavbe na cnc
miv

30. 3. 2026, 7:23

Sancho Panza píše: 30. 3. 2026, 7:05
miv píše: 30. 3. 2026, 7:01
Sancho Panza píše: 30. 3. 2026, 6:55 No, v prvé řadě je ta cena na první pohled podezřelá. V druhé řadě - přesně ten samý vobrázek byl nedávno na machinensucher a na Kleinanzeigen. No a v třetí - teda jestli dobře vidím, tak položka na aukru se prodala 3x :mrgreen: ( Kup teď - 3x zakoupeno)
Jako optimista bych viděl, že někde asi bude nepatrná :lol: chyba, jako pesimista bych to viděl jako sázka na jistotu.
Samozřejmě, uvidíme - brzo se nejspíš zjistí, jak to ve skutečnosti je.
Proto jsem to koupil s Aukro ochranou spotřebitele, kdy peníze dostane dotyčný až to já potvrdím. Co se týká počtu - přijde mi to spíše, že jde o organizovaný prodej více kusů. Doufám, že ne o organizovaný zločin. :)
jako že všechny tři měly stejně zohybaný plech a byly stejně odřený?
:lol:
A nemyslíš, že bys udělal v takovém případě jen jednu fotku? Já ten inzerát neviděl, ale Mirek tvrdí, že původně tam byly inzerovány tři kusy. Uvidíme, když tak se zasmějete a já si popláču :mrgreen: . Alespoň otestujeme, jak funguje Aukro služba "Ochrana spotřebitele".
miv

30. 3. 2026, 8:23

miv píše: 30. 3. 2026, 2:04 Nemáte někdo zdroj na manuál k tomu emcu?
Tak manuál mám ze scribd. Musel jsem si koupit jedno předplatné (platí do konce dubna). Takže kdybyste někdo potřeboval něco stáhnout ze scribd, ozvěte se. Pokud to budu mít v rámci toho předplatného, mohu posloužit.
Odpovědět

Zpět na „konvenční soustruhy“