no reknu to rychle a jednoduse, kdyz bych vam rekl rozpocet 5000Kč, tak mi reknete stejne zase ze je to malo a po vasich radach se to vysplha nejmin na dvojnasobek

ale to zas ja chapu... tim rozpoctem je mysleno ze to chci udelat z toho co poschanim zadaco nebo pripadne za par korun...uz ted jsem couvnul a holt bych tech 1000-1500 na ten ovladac obetoval...protoze to je jediny co opravdu nikde za par korun nesezenu

ale furt rikam ze je to opravdu jen jako "hracka"...i kdyby to melo kreslit tuzkou, tak to pro me bude uspech, protoze se chci taky seznamit s ovladacim programem na to a tak
treba za pul roku sem prijdu a hodim sem rozpocet treba 20 prasatek, ale kdo vi co bude za pul roku

treba budu jeste za pul roku stavet toto
jinak uz jsem toho tady procetl dost a samozrejme procitam dale, protoze nikdy neni napadu dost

(ale taky nerikam ze jsem zkuseny jako vy, to ne, taky ste si urcite temi zacatky prosli stejne tak jako ja jimi ted prochazim)...
robokop: btw: kabely snad nebudou problem...nekde nejaky vystracham nebo sezenu
Pavelono: Jinak je mi 24, ale jsem tak napolo student, je to hodne zamotany a opravdu na hooodne dlouhy povidani, tim vas radeji nebudu zatezovat

A uplne vydelecne cinnej nejsem, proto ten omezenej rozpocet, takze tak

jinak kazdej ma svoje finance na svoje ucely co jsou opravdu nutny a tohle neni moje prvorady co ceho chci cpat tolika penez, takze snad chapete...
magi: to mi neco pripomina

kdyby si nekde objevil nejaky plany na mini bagr (hlavne na "mini hydrauliku")tak dej vedet

(btw mini tim se rozumi velikostne okolo 50cm velkej

) ale to uz je fakt OT...sry...
otazecka: kdyby jezdilo kluzne silonovy pouzdro po tyci jak dlouho by to vydrzelo? Nebo teda jestli by to aspon neco vydrzelo