prosím o radu mach2 nastavení motru
nakopči tohle do machu což je c - mach. na ploše máš předpokládám ikonu mach 3 loader a vněm ted budeš mit mach 3 from 4axis , ten otevři a nastav si tam svoje piny v config - port end pins -motor output
a sniž si rychlost v motor tuning
a sniž si rychlost v motor tuning
- Přílohy
-
- Mach from 4axis.rar
- (19.26 KiB) Staženo 245 x
Prave resim naprosto stejnej problem
PC: Athlon 2Ghz, 512MB, čista instalace pouze s mach3, v BIOSU zakazano AUDIO,LAN,MODEM
Driver test s verzi Mach3VersionR2.63 -- seknul a konec..pomohl jedine restat
Driver test s verzi Mach3Version3.042.040(posledni) -- bezi, ale vysledek je divnej..pise excelent ale graf lita +-stodola viz priloha
Chováni:
generování pulzu je nestale, coz se projevuje cukánim motoru..kdyz hejbu mysi zlepsi se to ale stejne je to furt nepouzitelny
vypozoroval jsem ze kdyz se prepnu do TOOL PATH a mysi najedu na okno kde se zobrazuje draha obrabeni chova se to stabilne..
pripada mi to jako by se ty pulzy nekde "bafrovali" a kdyz je jich tam hodne tak te pustej naraz
PC: Athlon 2Ghz, 512MB, čista instalace pouze s mach3, v BIOSU zakazano AUDIO,LAN,MODEM
Driver test s verzi Mach3VersionR2.63 -- seknul a konec..pomohl jedine restat
Driver test s verzi Mach3Version3.042.040(posledni) -- bezi, ale vysledek je divnej..pise excelent ale graf lita +-stodola viz priloha
Chováni:
generování pulzu je nestale, coz se projevuje cukánim motoru..kdyz hejbu mysi zlepsi se to ale stejne je to furt nepouzitelny
vypozoroval jsem ze kdyz se prepnu do TOOL PATH a mysi najedu na okno kde se zobrazuje draha obrabeni chova se to stabilne..
pripada mi to jako by se ty pulzy nekde "bafrovali" a kdyz je jich tam hodne tak te pustej naraz
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
asi sdilis nekde nejaky preruseni
alespon to na me dela ten dojem
ale skoro nic o machu nevim
kdyz mi prave takovyhle veci zacal delat
rekl jsem si ze je neco spatne a presedlal na lepsi
alespon to na me dela ten dojem
ale skoro nic o machu nevim
kdyz mi prave takovyhle veci zacal delat
rekl jsem si ze je neco spatne a presedlal na lepsi