Když tak do SZ.
Miloš.
Nazdáárek Adrian, vidim že od teba budem potrebovat pár lekcii vyzerá to super ..... o dva tyždne budem mat doma banjo a budem podla neho robit 2d v rhine aj s profilom krku a hned ti napíšemHoGo píše:Pekny burst. Neskusis nabuduce aj rucne nanasany priamo na drevo? Dava to potom uplne iny dojem, hlavne na zihanom javore je to vyrazne.
Dnes som mal v robote cas, tak som skusil ten prechod na tom krku. Je to v pohode, staci definovat obvod hmatnika a styri prierezy krku (zaciatok, koniec a dva pri tom prechode) tak aby boli dobre naviazane na "zadnu liniu" krku a potom je to na pat kliknuti. Napojit na to hlavu a patku uz nie je problem, alebo sa to da spravit aj na jeden krat od patky az po plochy hlavy.
Adrian
Ahoj Miloši nemám sa čím tajit ceny sa pohybujú od 500 do 800 eur momentálne zaleží hlavne aké si zákazník vyberie drevo a hardware + snimače ... na robote je minimum zarobené na to kolko to dá roboty a aka je to odbornost. Zatial ale tak aspon sa možem stále učit ... momentalne to mam tak kežde som normalne zamestnaný že kym stihnem dorobit jednu hned mam dalšiu zákazku. Všetky gitary sú predanézami píše:1mulen1: tak to sleduji a děláš jednu kytaru za druhou. Máš to moc pěkně udělané. Tak mě tak napadla otázka. Děláš to pro sebe nebo vyloženě na zakázku ? Kolik tak stojí jedna kompletní hotová kytara vyrobená Tvýma rukama ? Je mi jasné, že co každý kus, tak se cena asi liší ale jen tak orientačně. (Nejsem potencionální zákazník ani konkurující výrobce, jen občasný táborákový hráč na španělku. I když se přiznám, když se dívám na Tvoje dílka, tak mě napadlo, že by to byla pro mě výzva, vyrobit si svoji vlastní el. kytaru....).![]()
Když tak do SZ.
Miloš.
No, s tymi lekciami by som neriskoval... Ja sam som uplny samouk, proste som si importoval vykresy mandoliny a klikal na vsetky funkcie az kym som to nedostal do 3D a cestou som sa kadeco naucil... Ale netrufam si tvrdit, ze pouzivam naozaj "oficialne" postupy1mulen1 píše: Nazdáárek Adrian, vidim že od teba budem potrebovat pár lekcii vyzerá to super ..... o dva tyždne budem mat doma banjo a budem podla neho robit 2d v rhine aj s profilom krku a hned ti napíšemInak presne tak som si to predstavoval
Ahoj Ahoj tie odtiene som si tak vymyslel jaThomeeque píše:Fantazie! Jen ty barvy mi přijde že se trochu tlučou (za mě to celý mělo bejt tou červenou), ty odstíny si takhle objednal zákazník?